Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

“All That Jazz” a fost momentul de musical oferit de gălăţeanca Andreea Metehău, în vârstă de 19 ani, pe scena “Românii au talent”.

Studentă la Universitatea București, specializare Relații Internaționale cu predare în limba engleză, Andreea s-a grăbit către scenă fără să mai stea la discuţii cu Smiley şi Pavel Bartoş.

În culise, şi-a amintit de vremurile când avea doar trei-patru ani şi, urcată pe scaun adus din bucătărie, cu pisoiul de usturoi în mână, pe post de microfon, era vedeta spectacolelor pe care le susţinea pentru părinţii ei, aşezaţi pe canapea.

A urmat cursuri de canto în Galaţi şi, de la vârsta de şapte ani, cântă pe scenă. Este invitată la evenimente private şi se bucură de succes.

Prestaţia Andreei la "Românii au talent" a fost apreciată de Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Alexandra Dinu cu câte un „Da”. Andra i-a lăudat vocea, dar a considerat că tânăra şi-a dorit să arate prea mult: „Ai o voce foarte frumoasă numai că, la notele de final, ai vrut să demonstrezi: «Ia uite, ştiu să cânt» şi, cumva, te-ai dus în cealaltă extremă. Ai ţipat un pic. Timbrul tău îmi spune că poţi mai bine!”.

Andreea s-a calificat în etapa următoare a concursului Pro Tv, devenit fenomen naţional.

Citit 2903 ori Ultima modificare Luni, 03 Mai 2021 22:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro