Prinţesă... la mâna a doua

Prinţesă... la mâna a doua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rochia de prinţesă pe care orice mireasă şi-o doreşte costă bani buni. Odată cumpărată şi purtată în ziua cea mare, rochia ajunge să ocupe spaţiu generos în dulap, iar cercurile crinolinei sunt ascunse prin vreo debara.

Mai nou, miresele îşi pot „amortiza” parte din investiţie vânzându-şi rochiile purtate doar o singură dată (în viaţă). E suficient să daţi o căutare „vând rochie de mireasă” şi o să fiţi inundat cu oferte şi site-uri profesionalizate pe aşa ceva.

Fostele miresici îşi prezintă ofertele cât mai atractiv. Preţurile sunt pe măsură, în mare parte jumătate din cât a costat rochia nou-nouţă.

Astfel, o rochie de mireasă, creată de vreo firmă cu nume greu, cu voal şi cu tot ce trebuie poate costa 4.000 de lei, preţul de achiziţie fiind de 7.200 de lei.

Unele site-uri îţi prezintă, cu poze, rochiile de mireasă scoase la vânzare chiar în oraşul în care locuieşti.

Ţinând seama că o rochie de mireasă frumuşică, luată de la magazin, va costa cel puţin 1.000 de lei, una de firmă cel puţin 2.000 lei, iar o rochie de designer celebru peste o mie de euro, varianta închirierii sau cumpărării unei rochii SH poate fi un chilipir.

De exemplu, o rochie de mireasă Christian Philippe (colecţia 2009) , măsura 36, împreună cu voal şi crinolină v-ar costa 1.000 de lei.

„Dacă până acum câteva luni doream să o păstrez ca amintire, pentru că este foarte frumoasă, m-am gândit să o vând pentru a face şi pe altcineva să se simtă ca o adevărată prinţesă”, scrie o fostă mireasă care şi-a cumpărat rochia cu 7.000 şi o vinde cu 4.000 de lei.

Oferte cu Swarowski

„Rochie creată de designer român, cu aplicaţii de pietre swarowski şi pene, tafta cu fir argintiu şi aplicaţii de dantelă brodată cu pietre, juponul realizat din 100 m tul, purtată o singură data, stare excelentă, preţ de achiziţie 2.500 euro - preţ de vânzare 1.300 de euro”, anunţă altă fostă mireasă.

„Alb imaculat, corset brodat manual cu cristale, breteluţă după gât, trenă lungă, voal lung până la brâu, brodat manual cu cristale, purtată o singură dată. Preţul cu care am achiziţionat-o, împreună cu voalul, a fost de 9.600 de lei şi aş vrea să o vând cu 4.000 de lei”, ofertează altă mireasă.

Vă tentează? Căutaţi pe net!

Citit 712 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.