Ce mesaje romantice îi trimitea Laurențiu Reghecampf Anamariei Prodan

Ce mesaje romantice îi trimitea Laurențiu Reghecampf Anamariei Prodan
Impresara a făcut conversaţiile publice, pe Instagram
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Deși Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul de Anamaria Prodan, sexy impresara a dorit să le demonstreze tuturor că dragostea dintre ea și soțul ei este una fără margini și că se iubesc în continuare exact ca în prima zi, indiferent de zvonurile apărute. Iată ce mesaje îi trimitea Laurențiu Reghecampf soției sale la începutul relației!

Deși scandalul divorțului a luat amploare în ultima vreme, Anamaria Prodan a vrut să-i asigure pe toți cei care așteaptă despărțirea cu sufletul la gură că dragostea dintre ei nu poate fi distrusă și că se iubesc enorm, indiferent de discuțiile care au apărut.

Iubire până dincolo de moarte

Anamaria Prodan a postat pe contul său de Instagram mesajele de dragoste pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației. Celebrul antrenor îi jura iubire până la moarte și dincolo de ea partenerei sale de viață și, de fiecare dată când erau la distanță unul de celălalt, sublinia cum i se sfâșie sufletul de dorul ei. Sexy impresara a dorit să le dea peste nas gurilor rele și a povestit că relația dintre ei s-a bazat întotdeauna pe dragoste și pe respect, fiind o poveste de dragoste unică, de care puțini au parte, reușind să clădească împreună un imperiu care nu s-a clintit nicio clipă din loc, deși mulți au încercat să îl distrugă. ”Pentru că ne dușmăniți atât de rău vă prezint o poveste unică de dragoste între doi copii care au pornit singuri, fără ajutor, și și-au jurat dragoste și respect etern și și-au jurat să ajungă în vârful piramidei și să moară împreună ținându-se de mână: Laurențiu și Anamaria Reghecampf”, a scris sexy impresara pe Instagram.

Ce îi promitea Laurențiu Reghecampf soției sale

În imaginile postate din conversațiile de la începutul relației, din anul 2009, dar și din anul 2012, Laurențiu Reghecampf îi povestea soției sale cât de norocos se simte că o are în viața lui și că se iubesc enorm.

Mai mult decât atât, cei doi își spuneau ”te iubesc” din minut în minut, alintându-se ”Iubi soare” sau ”Îngerul mare”. Laurențiu Reghecampf îi scria soției sale că atunci când se gândește la ea îl trec fiori și că nu și-ar permite niciodată să o piardă, indiferent de situație sau de clipele grele prin care trec.

Anamaria Prodan a mai mărturisit că dragostea dintre ei crește din ce în ce mai mult și că pentru fiecare lucru pe care îl au au muncit din greu și continuă să continue cel mai frumos viitor pentru copiii lor, fiind cea mai unită echipă împreună, care reușesc să doboare orice obstacol le iese în cale.

Citit 1447 ori Ultima modificare Duminică, 27 Iunie 2021 00:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.