De la energizarea sexuală la metoda cuburilor de gheaţă. Trucuri pentru o partidă de sex de neuitat

De la energizarea sexuală la metoda cuburilor de gheaţă. Trucuri pentru o partidă de sex de neuitat
Evită rutina prin încercarea de poziţii noi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sexul, unul dintre cei mai importanţi factori ai unei relaţii, reprezintă pilonul unei vieţi fericite în doi. Pentru ca rutina să nu vă acapareze viaţa sexuală, este important să vă surprindeţi în mod constant partenerul. Indiferent dacă sunteţi la început sau dacă relaţia este de durată, gesturile care fac partenerul să se simtă bine în timpul sexului pot reprezenta cheia succesului într-un cuplu. Surprinde-ţi partenerul cu trucuri care îl vor face să tremure de nerăbdare.

Cumpără o jucărie sexuală care să vă scoată din rutină. Alege împreună cu partenerul de viaţă cea mai potrivită variantă. Fii dispus să încerci ceva nou şi diversifică modul în care vă simţiţi bine în timpul sexului.

Deschide geamul

„Sentimentul de briză simţit pe pielea goală şi frica posibilităţii ca vecinii să vă audă gemetele poate fi incredibil de excitant”, spune Harlan Cohen, autorul cărţii „Dezbracă-te”. „Dacă sunteţi şi mai îndrăzneţi de atât, mutaţi-vă locul de „joacă” în curtea casei, după ce se lasă întunericul. Teama că veţi putea fi văzuţi va produce adrenalină şi un sentiment de emoţie”, adaugă aceasta.

Plimbă-ţi mâinile prin părul partenerului

Mişcările prin păr îl ajută pe partener să se relaxeze. Contactul cu scalpul poate declanşa un flux de oxitocină, hormonul fericirii şi al ataşamentului, scrie menshealth.com.

Foloseşte metoda cuburilor de gheaţă

Experţii sunt de acord că vechea metodă a cuburilor de gheaţă are efecte nebănuite. Nu numai că gheaţa stimulează aceeaşi parte a sistemului nervos care este responsabilă pentru excitare, dar senzaţia de rece obligă creierul să fie atent la ce se întâmplă „aici şi acum”.

Nu uita să foloseşti lubrifiant

Un studiu realizat de Universitatea din Indiana, pe 2.500 de femei, a scos la iveală că sexul este mult mai bun dacă partenera foloseşte lubrifiant.

Încercaţi poziţii noi

Evită rutina prin încercarea de poziţii noi. În ultimele două decenii, studiile au descoperit că această tehnică duce la o mai bună satisfacţie a partenerilor. Fie că vă inspiraţi din filme sau de pe internet, încercaţi mereu ceva nou.

Citit 1533 ori Ultima modificare Duminică, 04 Iulie 2021 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.