Anda Adam și-a asumat noua relație!

Anda Adam și-a asumat noua relație!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Anda Adam este cum nu se poate mai fericită în brațele noului său iubit. Vedeta nu se mai ascunde, și după ce a recunoscut public că ea și soțul său, Sorin Niculescu, alături de care are și o fetiță, dar și șase ani de căsnicie în spate, nu mai formează un cuplu, s-a și afișat alături de un afacerist celebru din Cluj, musculos și cu tatuaje.

Anda Adam a fost mereu una dintre vedetele care nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, dar a preferat să fie discretă în privința vieții private. Cântăreața nu a vrut să spună atunci când ea și soțul său au luat decizia de a se despărți, preferând să fie sigură de alegerea făcută, mai ales că la mijloc este vorba și despre fiica lor, Evelin.

Anda Adam și noul iubit și-au asumat relația, după anunțul despărțirii de Sorin Niculescu

Artista anunța acum un an că între ea și Sorin Niculescu lucrurile nu mai merg atât de bine precum ar fi trebuit după o căsnicie de şase ani, iar cu toții au așteptat curioși anunțul divorțului. Acesta a venit abia acum câteva zile, când și fostul partener al blondinei a recunoscut că drumurile lor s-au separat definitiv, deși ar mai fi putut exista șanse de împăcare, cu atât mai mult cu cât, o bună perioadă, au mai locuit împreună sub același acoperiș. „Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit, care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și, mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars. Acum, după ce vestea separării este definitivă, Anda chiar a arătat cât de liberă este să facă ceea ce își dorește, motiv pentru care s-a și pozat în brațele unui cunoscut afacerist din Cluj, musculos, plin de tatuaje, dar și doi copii din două relații diferite. Cei doi se află în aceste momente la mare, alături de fiica Andei, Evelin. Cel care a postat imaginea a fost chiar bărbatul, semn că iubirea dintre ei este una asumată și doresc să pornească împreună spre o relație serioasă și de lungă durată.

Nu este prima oară când bărbatul a postat imagini alături de blondină. Primele supoziții privind relația lor au apărut acum câteva zile, când acesta s-a afișat având-o în brațe pe frumoasa vedetă, care era toată numai un zâmbet. Alături de poză, afaceristul a și scris „Inima mea”, astfel că nici nu mai poate fi loc de interpretări în ceea ce privește povestea lor de iubire începută, pare-se, încă dinainte ca Anda să anunțe oficial despărțirea de soțul său.

Citit 1373 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iulie 2021 02:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.