Cuza este îndrăgostit până peste cap

Cuza este îndrăgostit până peste cap
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

A suferit cât a suferit după ultima despărțire, dar iată că a răsărit soarele și pe strada lui Cuza de la "Noaptea Târziu" * Tânărul a făcut acum o nouă cucerire, iar internauții au fost în stare de șoc, mai ales când au văzut că Iulian Adrian Popescu, pe numele lui adevărat, se iubește cu o chinezoaică superbă

*

E oficial! Cuza de la "Noaptea Târziu" este îndrăgostit până peste cap! Din nefericire pentru admiratoarele lui, acum este luat, însă nu de oricine, ci de o chinezoaică superbă, care pare să îi facă zilele mai frumoase.

Cine este iubita lui Cuza

Se vede că Iulian Adrian Popescu este îndrăgostit de-a binelea, în condițiile în care, pe rețelele de socializare, postările despre suferință și stări melancolice au dispărut complet, iar tânărul emană acum doar iubire în toate aparițiile pe care le are. Mai mult, Cuza s-a afișat deja cu partenera lui de viață. Cei doi s-au fotografiat împreună pentru prima dată acum câteva zile, iar internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Sursa foto, spynews.ro

Printre primii care l-au felicitat pentru relație a fost și Lidia Buble. Cuza nu s-a putut abține și, bineînțeles, a transformat prima apariție publică cu iubita lui într-o ironie, care i-a amuzat teribil pe admiratorii lor. "Eu şi Măria, la fântâna din Roma, cel mai special loc din Franța și marele noroc e că se vorbește engleza, așa că am putut să mănânc sushi", a scris Cuza în descrierea fotografiei.

Cu ce se ocupă Sophie

Noua iubită a lui Cuza uimește încă de la prima privire și, cel mai probabil, tânărul a ales-o pentru că este extrem de specială. Deși este o femeie extrem de finuță și pozează pentru diferite branduri, pe Instagramul ei putem afla foarte ușor că este de meserie... gamer. Așadar, Sophie își petrece mai tot timpul în fața laptopului, dar este și un model de succes. Fotografiile ei de pe rețelele de socializare strâng sute, dacă nu mii de aprecieri, iar conturile sale sunt pline de imagini făcute de fotografi profesioniști, semn că nu se joacă nici cu modellingul. Sophie este extrem de căutată de firmele care produc cosmetice sau produse de îngrijire pentru femei, iar noua iubită a lui Cuza dă tot ce poate pentru a-și convinge publicul să cumpere produsele doar cu privirea ei pătrunzătoare.

Citit 2267 ori Ultima modificare Duminică, 05 Septembrie 2021 11:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.