O trupă din Galați a impresionat juriul în prima zi de „X Factor” (VIDEO)

O trupă din Galați a impresionat juriul în prima zi de „X Factor” (VIDEO)
Succes din prima seară a noului sezon
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Datorită trupei ESpecial, Galațiul a pășit cu dreptul în premiera noului sezon "X Factor". Un sezon de nota 10, așa cum sunt și cele trei adolescente în vârstă de 15 ani, Alexandra Gheorghe, Denisa Antohi și Flavia Leu - elevele artistei Andreea Ignat la Estrada Studio, care formează prima trupă calificată în bootcamp. Iar Delia le va fi mentor!

Exuberanță, prospețime, bucurie și, desigur, talent cât cuprinde! Pachetul complet - voce, coregrafie, armonie - asta a adus pe scena premierei "X Factor", concurs ajuns la cel de-al zecelea sezon, trupa ESpecial din Galați. ESpecial, de la Estrada Studio, după cum le-a explicat colegilor din juriu gălățeanul Florin Ristei: "La Casa de Cultură e un loc în care se învață a cânta de mult timp, de vreo 10-12 ani". Iar adolescentele au confirmat. Alexandra Gheorghe, Denisa Antohi și Flavia Leu sunt elevele Andreei Ignat de când aveau doar cinci-șase anișori și au început cursurile de muzică și dans la Estrada Studio din Galați. Și tot Andreea Ignat a fost cea care le-a urmărit, cu sufletul la gură, din culise.

"Nu suntem surori, suntem prietene foarte bune. Nu cred că în cei 300 de concurenți mai este vreo prietenie atât de legată cum e a noastră acum", au mărturisit înainte de a urca pe scenă. Iar prietenia s-a văzut în modul în care s-au sincronizat și au pus în scenă o interpretare excelentă a piesei "Bounce Back", aparținând Little Mix, primul grup din Marea Britanie care a câștigat "X Factor".

Întregul juriu a fost cucerit de momentul artistic al fetelor, dar în primul rând Delia, cea care, în acest sezon, va fi mentorul grupurilor. "La început am zis ok, încă o trupă de fete. Dar a fost fresh, ați fost grozave. Sunteți drăgălașe rău de tot. Ați dansat diferit față de tot ce am văzut până acum pe scenă", a spus Delia, care le-a oferit primul "Da". A urmat Loredana: "Îmi place mult exuberanța voastră! Emanați bucurie și veselie, sunteți niște fete fericite, de aceea din partea mea în seara aceasta aveți un <Da>". "Pentru prima etapă, eu zic că învinge prospețimea voastră, învinge bucuria voastră de a cânta! Prospețimea nu poate fi înlocuită cu nimic, nici de știință, nici de experiență! Așa că răspunsul meu este <Da>", a anunțat Ștefan Bănică. "Tot eu să fiu lupul rău?", a început să le "fiarbă" Florin Ristei. "Aveți trei de <Da>, oricum votul meu contează puțin. O să fiu sincer: nu sunteți de patru de <Da>. E mișto cum v-ați îmbrăcat, cum ați dansat, dar mi-ar fi plăcut să vă aud mai mult pe fiecare în parte. Se poate lucra cu voi. Patru de <Da> e greu!", s-a eschivat, dar până la urmă le-a dat votul pe care îl meritau: "Astă-seară eu vă dau al patrulea de <Da>. Aveți un loc asigurat în Bootcamp".

Cu o trupă deja pregătită și talentată, cum este ESpecial, Delia va avea numai de câștigat în concurs. Noi le ținem pumnii strânși gălățencelor!

Citit 3571 ori Ultima modificare Joi, 09 Septembrie 2021 00:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.