A murit cântăreața Maria Mendiola, care a cântat celebrul șlagăr disco "Yes Sir, I Can Boogie" VIDEO

A murit cântăreața Maria Mendiola, care a cântat celebrul șlagăr disco "Yes Sir, I Can Boogie" VIDEO
Sursa foto, spynews.ro
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

María Mendiola, membră a fostului duo spaniol Baccara, care a cântat celebrul șlagăr "Yes Sir, I Can Boogie", a murit la vârsta de 69 de ani.

Cântăreața, una dintre cele două membre ale fostului duo Baccara, a încetat din viață sâmbătă dimineață, 11 septembrie 2021, la Madrid, înconjurată de familie.

În foto, Maria Mendiola (dreapta) și colega ei, Cristina Sevilla. Sursa, Profimedia

Maria Mendiola a format trupa Baccara cu o altă cântăreață, Mayte Mateos, în 1977, când ambele erau dansatoare de flamenco (dansau pentru turiști pe insula Fuerteventura din arhipelagul Insulele Canare) (detalii)

Citit 4448 ori Ultima modificare Duminică, 12 Septembrie 2021 19:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro