Dani Oțil, prima noapte alături de fiul său

Dani Oțil, prima noapte alături de fiul său
Sursa foto, Facebook/Dani Oțil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gabriela Prisăcariu a fost externată împreună cu bebelușul ei și al lui Dani Oțil. După emoțiile mari prin care prezentatorul tv a trecut când și-a văzut fiul, acestea au fost și mai mari în prima noapte alături de micuț. Atât Gabriela, cât și Dani nu au dormit aproape deloc, pentru a-l supraveghea în permanență pe fiul lor.

Mare bucurie în casa lui Dani Oțil. Emoțiile au fost mari, atât la prima întâlnire tată - fiu, cât și la prima noapte în formula de trei. Gabriela Prisăcariu și prezentatorul tv au fost foarte atenți cu fiul lor şi l-au supravegheat în permanență. După ce a depășit emoțiile pe care le-a avut când s-a întâlnit prima dată cu fiul său, Dani Oțil a avut parte de altele în cursul nopţii. Deoarece viața de părinte nu este deloc ușoară, mai ales când bebelușul are doar câteva zile, prezentatorul tv și-a luat în serios rolul de tată și nu și-a lăsat soția să aibă singură grijă de cel mic. Atenţi ca fiul lor să fie bine și să nu-i lipsească nimic, Gabriela și Dani nu au dormit toată noaptea şi au fost atenți la fiecare mișcare a celui mic. Prezentatorul tv nu a dorit să dea uitării prima noapte alături de bebelușul lor, astfel că a povestit cum a fost, dar mai ales cu ce a asociat acest moment unic. Fanii au reacționat imediat, după ce postarea le-a stârnit amuzamentul.

Ziua în care a fost externată Gabriela a trecut mai repede decât se așteptau. Îngrijorați deoarece erau singuri alături de primul lor copil, fără vreun alt sprijin, cei doi soți nu au închis ochii toată noaptea, focusându-se doar pe bunăstarea micuțului.

Epuizat, dar cu zâmbetul pe buze, Dani Oțil a postat la primele ore ale dimineții cum a fost prima seară alături de fiul său. Fără a ezita, acesta a asociat noaptea cu una în care ești student și stai la cămin. Mai mult decât atât, ceea ce a stârnit râsul fanilor a fost momentul în care a mărturisit că a dormit atât cât doarme un student care își aduce iubita la el, într-o cameră cu alți patru colegi.

Totodată, prezentatorul tv a afirmat că micuțul nu a făcut mare lucru, ci doar a mâncat și dormit, fără să plângă, ceea ce i-a făcut cu adevărat mândri de abilitățile și responsabilitățile lor de părinți.

(din surse online)

Citit 607 ori Ultima modificare Marți, 14 Septembrie 2021 14:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.