Gălăţeanul Shift, despre experiența „Asia Express”

Gălăţeanul Shift, despre experiența „Asia Express”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Shift și Connect-R au fost concurenți în aventura "Asia Express", însă echipa lor a fost cea de-a doua care a părăsit competiţia. Cei doi foști concurenți s-au împăcat cu ideea eliminării, iar Shift a făcut recent o serie de declarații despre experiența de pe "Drumul Împăraților", povestind cum s-a înțeles cu coechipierul său.

Au trecut deja câteva etape din "Asia Express" de când Shift și Connect-R nu mai sunt în concurs, iar recent, în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, artistul gălăţean a oferit un interviu despre experiența de pe "Drumul Împăraților". Shift a povestit în ce fel experiența "Asia Express" a ajutat la închegarea prieteniei dintre el și Connect-R.

Pe Connect-R și Shift îi leagă o prietenie încă din anul 2005, iar artistul născut în Galaţi a povestit în cadrul emisiunii că nu a avut niciun fel de dispută cu coechipierul său în timpul competiției "Asia Express". Mai mult decât atât, Shift a explicat că experiența a fost un plus de valoare pentru prietenia lor, pentru că i-a unit foarte tare. "Noi între noi nu ne-am certat. Eu sunt foarte bun prieten cu fratele Connect-R din 2005 și experiența asta ne-a unit foarte tare față de cum eram înainte. (...) Ne cunoșteam foarte bine când am plecat acolo și "Asia Express" ne-a făcut să ne cunoaștem și mai bine", a declarat Shift.

Cât despre o reîntoarcere în competiția "Asia Express", Shift a mărturisit că ar pleca din nou cu sufletul deschis într-o astfel de aventură. Mai mult decât atât, artistul a precizat același lucru și despre coechipierul său, Connect-R, şi acesta fiind sigur de faptul că și-ar dori să mai participe la un asemenea concurs. "Cu siguranță m-aș întoarce și cred că și fratele Connect-R. Mi-a plăcut foarte mult. A fost o experiență care deși ne-a scos total din ceea ce suntem, ne-a făcut să ne întoarcem puțin spre noi, ne-a făcut să apreciem mai mult viața", a mai adăugat fostul concurent.

Citit 1456 ori Ultima modificare Duminică, 31 Octombrie 2021 01:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.