Poveste de dragoste transpusă în film

Poveste de dragoste transpusă în film
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vieţile şi povestea de dragoste ale muzicianului Ozzy Osbourne şi ale managerului Sharon Osbourne vor fi subiectul unui lungmetraj pregătit de Sony Pictures, scrie Variety, citată de news.ro. Proiectul, care nu a primit încă un titlu, aparţine Polygram Entertainment şi urmăreşte formatul biografic, centrându-se pe legătura lor veche de patru decenii, care a devenit foarte populară odată cu reality-show-ul "The Osbournes" (MTV).

Scenariul este scris de Lee Hall, nominalizat la Oscar pentru "Billy Elliott", cunoscut pentru poveşti precum "Rocketman", "War Horse" şi "Victoria & Abdul".

"Relaţia noastră, uneori, a fost nebună şi periculoasă, însă dragostea noastră nemuritoare a fost cea care ne-a ţinut împreună", a spus Sharon Osbourne. "Suntem încântaţi de parteneriatul cu Sony Pictures şi cu Polygram pentru a aduce povestea noastră pe ecran".

Sharon Osbourne va fi producătoare, împreună cu Jack şi Aimée, copii ai cuplului, prin compania Osbourne Media, în timp ce Michele Anthony şi David Blackman vor produce pentru Polygram Entertainment. Andrea Giannetti supervizează proiectul pentru Sony.

Citit 935 ori Ultima modificare Duminică, 31 Octombrie 2021 01:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.