Vacanță în Iordania. Monica Anghel, surprinsă de zăpadă în deșert

Vacanță în Iordania. Monica Anghel, surprinsă de zăpadă în deșert
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Monica Anghel, împreună cu fiul ei și prietena ei cea mai bună, Jojo, a fost recent într-o vacanță în Iordania, unde vedeta spune că a trăit o experiență de neuitat.

Monica Anghel s-a bucurat de o supervacanță într-o țară în care și-a dorit să ajungă de mult timp. Vedeta a povestit, în emisiunea Xtra Night Show, că nu a fost singură, ci alături de fiul ei, Andrei, dar și de buna sa prietenă Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă Jojo.

Cântăreața s-a bucurat de experiența din deșert, însă de această dată în zăpadă, deoarece după foarte mult timp Iordania a fost acoperită de omăt, iar turiştii, în loc de haine subțiri, au fost nevoiţi să poarte geacă și ținute groase.

"Foarte frumos a fost, absolut spectaculos, mi-a plăcut la nebunie. Când am ajuns în deșert erau -6 grade, la Petra a început lapovița, iar când ne-am întors a început să ningă", a spus ea, la Antena Stars.

Monica Anghel spune că Jojo a fost deosebită, ca de fiecare dată, și că și-a luat după ea o mulțime de ținute și multe bagaje, pentru că și-a dorit să-și facă multe poze. Ea și-a băgat câteva rochii chiar în bagajele Monicăi Anghel, însă n-a avut unde să le folosească, deoarece în Iordania a fost frig de această dată.

"A fost o excursie foarte frumosă și m-am bucurat foarte tare că am fost cu băiețelul meu, Andrei. Jojo este mortală, a avut prea multe bagaje și a mai băgat și la noi câte ceva", a mai spus artista.

Monica Anghel a făcut și shopping în Iordania, spunând că fiul său și-a dorit mult să-și cumpere niște cămile în miniatură. Vedeta a mărturisit că a luat trei astfel de figurine, însă și-au mai achiziționat și alte lucruri.

La întoarcere, bagajele au fost mult mai voluminoase, mai ales că Jojo a continuat să-şi bage lucrurile și în bagajul Monicăi și al fiului acesteia.

Citit 1263 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Februarie 2022 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.