O gălăţeancă participă la „Chefi fără limite”

O gălăţeancă participă la „Chefi fără limite”
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

"Chefi fără limite" - noul show care va avea premiera duminica viitoare, pe 20 februarie 2022, de la ora 20,00, la Antena 1, promite să fie un regal gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Dar, pentru gălăţeni, va fi mai mult! Şi asta pentru că una dintre concurentele emisiunii este gălăţeanca Mariana Tărbuc.

"Am trăit experienţa vieții mele, aventura vieții mele. Dacă înainte eram puternică, acum sunt TANC", a mărturisit, pe contul său de Facebook, Mariana Tărbuc, după ce, în cele 48 de zile, a devenit "o Mariana... altfel", făcând lucruri pe care nici nu le-a visat, la "Chefi fără limite".

Noul format de adventure-cooking show, primul din România, debutează la Antena 1 cu trei ediții consecutive: duminică, 20 februarie, de la ora 20,00, luni și marți, 21 și 22 februarie, de la 20,30. Potrivit realizatorilor, vom avea parte nu doar de spectacol gastronomic - rețete tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, ci şi de privelişti superbe și de situații pline de suspans și adrenalină. Şi asta pentru că "departe de confortul unei bucătării, fără cămări bine aprovizionate, chefii și concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredientele sau ustensilele, iar misiunile vor duce întreaga competiție la un alt nivel", anunţă Antena 1.

Miza este aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. Prin urmare, îndrăgiţii chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, dar vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților în anumite confruntări.

Iar una dintre concurente este gălăţeanca Mariana Tărbuc, care le promite prietenilor, cunoscuţilor şi celor care o vor descoperi tocmai datorită acestui show, "Chefi fără limite", o Mariana fără limite, zile fără limite. O experienţă de neuitat, extrem de frumoasă și de grea pe care ar mai încerca-o de 1.000 de ori.

Dacă simţiţi că nu mai aveţi răbdare până la premiera de duminica viitoare, 20 februarie, puteţi gusta din aventură urmărind jurnalele "Chefi fără limite", de pe site-ul Antena1.

Citit 7089 ori Ultima modificare Marți, 15 Februarie 2022 01:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.