„Death on the Nile”, lider în box office

„Death on the Nile”, lider în box office
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Filmul „Death on the Nile” (20th Century Fox), în regia lui Kenneth Branagh, cu Gal Gadot în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekendul trecut, cu încasări de 12,8 milioane de dolari. Adaptarea după celebrul roman al Agathei Christie, vizionat în 3.280 de cinematografe, îl urmăreşte pe detectivul Hercule Poirot (Kenneth Branagh) în timp ce încearcă să rezolve o crimă la bordul unui vas de croazieră pe Nil. Alături de Kenneth Branagh şi Gal Gadot, distribuţia îi include şi pe Armie Hammer, Annette Bening, Russell Brand şi Letitia Wright.

Comedia „Jackass Forever” (Paramount Pictures), regizată de Jeff Tremaine, cu Jason „Wee Man” Acuña, Johnny Knoxville, Steve-O, Tory Belleci, Sean McInerney, Davon Wilson, Eric Manaka şi Zach Holmes în distribuţie, a coborât pe poziţia secundă, în al doilea weekend de la premieră, generând încasări de 8 milioane de dolari, potrivit datelor boxofficemojo.com.

Un alt debut în clasamentul nord-american este „Marry Me” (Universal), cu Jennifer Lopez şi Owen Wilson. Comedia romantică a debutat pe locul trei, cu încasări de 8 milioane de dolari, din 3.642 de cinematografe.

„Spider-Man: No Way Home” (Sony), al treilea film cu Tom Holland în rol principal, a coborât pe locul patru, în al nouălea weekend de la premieră, generând încasări de 7,1 milioane de dolari.

Al treilea debut din top este „Blacklight” (distribuit de Briarcliff Entertainment), pe locul cinci. Thrillerul de acţiune cu Liam Neeson a avut încasări de 3,6 milioane de dolari, din 2.772 de cinematografe.

Citit 1204 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Februarie 2022 22:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.