Simona Gherghe, revoltată de crimele de război. De ce se teme prezentatoarea

Simona Gherghe, revoltată de crimele de război. De ce se teme prezentatoarea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Simona Gherghe s-a arătat extrem de revoltată în mediul online, după ce a văzut tragedia de zilele trecute din Ucraina, unde au fost omorâte sute de persoane. Prezentatoarea de la "Mireasa" a postat un mesaj dur, pentru a trage un semnal de alarmă despre ceea ce trăim, însă a și explicat de ce se teme cel mai tare.

Vedeta de televiziune a pus punctul pe "i"! Dacă până acum era mereu cu zâmbetul pe buze și le povestea fanilor despre viața ei privată, fiind la curent cu tot ce este nou, de data aceasta a simțit nevoia să povestească despre ceea ce o deranjează și de ce îi este teamă.

Simona Gherghe le-a povestit fanilor că este de-a dreptul speriată de tot ceea ce se întâmplă la doar câteva sute de kilometri de meleagurile românești şi că îi este teamă de ceea ce ar putea urma, dar și de acțiunile forțelor armate aflate sub conducerea lui Vladimir Putin.

Mai mult decât atât, prezentatoarea de la "Mireasa" este de părere că noi, ca stat, nu ajutăm suficient de mult Ucraina, care în aceste momente are nevoie de sprijin din toate părțile, mai ales după masacrul în masă de la Bucea.

"Sunt foarte marcată de imaginile pe care le-am văzut din Ucraina și de realitatea absolut îngrozitoare care se întâmplă la câteva sute de kilometri de România. Sunt revoltată. Mi se pare că nu-i ajutăm suficient pe acești oameni din Ucraina. Este absolut îngrozitor și îmi este foarte teamă. De-abia acum mi-e teamă. Mi-e totul clar acum, rușii nu au limită, sunt niște barbari. (...) Nu putem să ne facem că nu vedem aceste lucruri. Mă rog pentru cei din Ucraina, dar și pentru noi, să fie pace. Realmente, sunt marcată, mă simt îngrozitor. În starea asta sunt de ore bune. Mă scuzați (....)", este mesajul postat de Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

Viața nu este mereu roz

Totodată, moderatoarea le-a explicat celor ce o urmăresc că, de cele mai multe ori, viața bate filmul, astfel că nu tot ceea ce vedem pe Instagram este adevărat, multe imagini fiind "cosmetizate" pentru a arăta o viață roz.

Prin urmare, ea a luat decizia de a se expune exact așa cum este viața ei, fără a evidenția doar partea bună, motiv pentru care s-a arătat revoltată, mâhnită și nervoasă de ceea ce se întâmplă în țara vecină.

"Instagramul este locul unde vezi mereu locuri frumoase și totul e cosmetizat. Trebuie să vorbim și despre lucrurile reale. După ce am văzut ce era la Bucea, credeți-mă că mă simțeam îngrozitor și nu puteam să mă bucur de timpul meu liber, de liniștea mea, fiindcă mă gândeam la ei. Uneori, Instagramul este și despre așa ceva (...)", a mai spus Simona Gherghe, pe Instagramul personal.

Citit 1492 ori Ultima modificare Duminică, 10 Aprilie 2022 02:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.