„Zmeura de Aur”, anulată pentru Bruce Willis

„Zmeura de Aur”, anulată pentru Bruce Willis
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După anunţul despre diagnosticul lui Bruce Willis, organizatorii premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards), ce recompensează în fiecare an cele mai proaste producţii cinematografice hollywoodiene, au decis să retragă actorului premiul câştigat pentru „cea mai proastă interpretare într-un film în 2021”.

În urmă cu două săptămâni, familia lui Bruce Willis a dezvăluit că celebrul actor în vârstă de 67 de ani, specialist al filmelor de acţiune, pune capăt carierei după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare care îi afectează abilităţile cognitive.

„După o analiză atentă, familia Razzie a luat decizia de a anula premiul acordat lui Bruce Willis, din cauza diagnosticului său recent dezvăluit”, au declarat cofondatorii John Wilson şi Mo Murphy, într-un comunicat. „Dacă starea medicală a unei persoane este un factor în luarea deciziilor şi/sau performanţa acesteia, recunoaştem că nu este potrivit să îi oferim un Razzie”, au explicat ei.

În februarie anul trecut, organizatorii acestor premii anti-Oscar au anunţat crearea unei categorii speciale „cele mai proaste interpretări ale lui Bruce Willis într-un film din 2021”.

La cea de-a 42-a ceremonie a premiilor Zmeura de Aur 2022, care a avut loc pe 26 martie, nu mai puţin de opt filme cu Bruce Willis s-au numărat printre nominalizări. În majoritatea acestor ficţiuni cu buget foarte mic, difuzate doar pe platforme de streaming, actorul avea doar apariţii scurte. Bruce Willis primise trofeul la categoria „cea mai proastă interpretare într-un film în 2021” pentru rolul din „Cosmic Sin”.

Citit 1949 ori Ultima modificare Duminică, 10 Aprilie 2022 11:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.