Pozițiile sexuale preferate de persoanele infidele

Pozițiile sexuale preferate de persoanele infidele
Această poziţie se află pe locul al doilea în top
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Multe cupluri au poziţii sexuale preferate. Unii doresc să încerce şi altceva, dar poate nu găsesc această dorinţă şi la partenerul de viaţă. În schimb, sunt mai mari şanse de a încerca noi poziţii în aşternut cu o altă persoană. Site-ul AshleyMadison.com, cel mai folosit site matrimonial cu ajutorul căruia utilizatorii îşi găsesc parteneri, a monitorizat peste 1.400 de utilizatori şi a aflat că doar 38 la sută dintre ei folosesc jucării sexuale cu partenerul oficial, în vreme ce 65 la sută utilizează astfel de obiecte cu persoanele cu care au relaţii sexuale ocazionale.

Acest lucru confirmă ceea ce deja bănuaim: în afara relaţiei, mulţi sunt tentaţi să încerce ceva nou, inclusiv când vine vorba de poziţiile sexuale. Astfel, doar 53 la sută dintre cei chestionaţi au răspuns că ar încerca o poziţie nouă cu soţul/soţia, în timp de 93 la sută ar face-o cu altcineva. Iată şi care sunt poziţiile preferate de cei care îşi înşală partenerul de viaţă, potrivit clicksanatate.ro.

Pe la spate (doggy style)

Deşi se spune că este mai mult preferată de bărbaţi, poziţia pe la spate sau doggy style este adorată de 57 la sută dintre femeile infidele şi de 53 la sută dintre bărbaţi. Această poziţie permite atât o penetrare profundă, precum şi o „privelişte” excitantă pentru bărbaţi asupra posteriorului feminin.

Poziţia misionarului

Nu te-ai aştepta să găseşti această poziţie pe locul al doilea în topul celor preferate de infideli, dar este adorată de 33 la sută dintre femeile infidele şi de 36 la sută dintre bărbaţii care calcă strâmb. Nu este o poziţie care să favorizeze stimularea zonelor erogene şi nici nu este potrivită pentru bărbaţii cu penis mic. În acest caz, bărbatul ar trebui să îndoaie picioarele partenerei la 45 de grade, astfel încât ea să aibă şoldurile ridicate. Trupul femeii va fi la o distanţă mai mare, iar penetrarea va fi mai profundă, clitorisul va fi stimulat şi astfel cresc şansele ca femeia să aibă orgasm în această poziţie.

Picioarele pe umeri

În această poziţie, femeia stă întinsă pe spate, cu fiecare picior pe umerii partenerului. Este o poziţie care permite penetrare adâncă, cu şanse mari de obţinere a orgasmelor.

Femeia desupra

Este o poziţie care permite femeii să preia controlul adâncimii şi al mişcărilor. Este una dintre poziţiile agreate de femei. Este, de asemenea, o poziţie care oferă un acces mai uşor la clitoris.

Citit 805 ori Ultima modificare Duminică, 29 Mai 2022 02:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.