Irina Fodor a plecat pe „Drumul Aurului”

Irina Fodor a plecat pe „Drumul Aurului”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Irina Fodor a început aventura "America Express", noua variantă a îndrăgitei emisiuni "Asia Express". Prezentatoarea s-a declarat emoționată de "Drumul Aurului", un traseu de 7.000 de kilometri pe care îl vor parcurge participanţii la show. Pentru a face față mai ușor provocărilor, prezentatoarea emisiunii s-a pregătit intens, din toate punctele de vedere.

Irina Fodor le-a dezvăluit fanilor cum s-a pregătit pentru sezonul al cincilea al emisiunii, care va schimba continentul şi se va numi "America Express - Drumul Aurului". Filmările au început deja, fiind anunțate provocări uriașe atât pentru concurenți, cât și pentru prezentatori și celelalte persoane din echipa emisiunii.

Ce a făcut Irina Fodor înainte de plecare

Filmările pentru "America Express - Drumul Aurului" au început deja, așa că vedeta și-a pus lucrurile în ordine acasă, și-a făcut bagajul și a pornit în noua aventură. De asemenea, prezentatoarea a dezvăluit că a mers la un curs de machiaj, pentru a-și perfecționa tehnicile. Știm deja că programul show-ului este unul solicitant nu doar pentru concurenți, ci şi pentru întreaga echipă - de la cameramani până la gazdele emisiunii.

Soția lui Răzvan Fodor s-a declarat, însă, pregătită de plecarea în America Latină. "M-am pregătit intens pentru plecare, mi-am făcut bagajul, mi-am mai rezolvat din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, ca să învăţ mici trucuri. La fel ca anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi meargă mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foarte devreme", a scris Irina Fodor, pe Instagram.

Detalii despre "Drumul Aurului"

"Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia! <<Asia Express>> devine <<America Express>>, iar anul acesta o să străbatem peste 7.000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor nouă echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială!", a scris Irina Fodor, pe Instagram.

Răzvan Fodor a postat un clip pe rețelele de socializare în care o întreabă pe fiica lor Diana, în vârstă de 10 ani, dacă se vor descurca în lipsa Irinei și a avut un schimb de replici savuros cu soția lui.

"Bă, fetițo, ce facem singuri? Ne descurcăm fără mămica asta care e prea plimbăreață?", se aude Răzvan Fodor. "Nu știu. Ne descurcăm", îi răspunde micuța. "Te mai întorci?", a întrebat-o apoi pe soția lui. "Normal că mă întorc. Doamne ferește, Fodorică, ce-ai?!", îi spune Irina râzând. "Normal că mă întorc. Întotdeauna", a adăugat prezentatoarea show-ului "America Express - Drumul aurului".

Citit 2040 ori Ultima modificare Duminică, 29 Mai 2022 02:13

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.