„Predator” se întoarce

„Predator” se întoarce
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Anul 1987 aducea pe marile ecrane una dintre cele mai interesante concepţii SF: aceea a unei fiinţe extrem de agresive şi redutabile, cu tot sistemul biologic adaptat anihilării: Predatorul. La peste trei decenii distanță și mai multe filme în franciza slasher SF, cinefilii au ocazia să reintre în acest univers, urmărind trailerul filmului ”Prey”, cea mai nouă completare a seriei de producții ”Predator”.

Funcționând ca un prequel, producția marca Hulu are o premisă cât se poate de interesantă, cel puțin așa cum o putem deduce din trailer, scrie cinemagia.ro. Dacă un Predator obișnuit să vâneze din plăcere alege să vină pe pământ pentru acest sport sângeros? Dar dacă, odată ajuns pe Pământ, acest extraterestru aproape invincibil, cu un arsenal de arme extrem de evoluate, va avea un oponent neașteptat și, chiar, improbabil... în persoana unei fete? Trailerul este înțesat cu acțiune și chiar dezvăluie aspectul Predatorului.

Acțiunea din noul film este plasată cu 300 de ani în urmă, în comunitatea comanșă, acolo unde tânăra Naru, crescută în umbra legendarilor luptători din Marile Câmpii Centrale, ajunge să dea dovadă de curaj și de abilități extraordinare de luptă.

Distribuția este alcătuită exclusiv din amerindieni, scrie ign.com, potrivit cinemagia.ro. ”Prey” este regizat de către Dan Trachtenberg. Producția Hulu va fi disponibilă din 5 august pe mai multe platforme de streaming, inclusiv Disney+, mai scrie publicația mai sus menționată.

Citit 824 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iunie 2022 12:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.