Focurile de artificii au luminat Dunărea la Zilele municipiului Galaţi (FOTO și VIDEO)
Foto: Marian Calestru

Focurile de artificii au luminat Dunărea la Zilele municipiului Galaţi (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Spectacolul focurilor de artificii, anunţat duminică pentru ora 22,00, s-a lăsat aşteptat o jumătate de oră, dar fiecare minut de întârziere a meritat! Gălăţenii au petrecut de minune cu Zdob şi Zdub, şi, cu siguranţă, şi-ar fi dorit ca recitalul artiştilor de peste Prut să nu se mai termine.

Deşi suntem la început de vară, la Zilele municipiului Galaţi, unii s-au simţit ca la Revelion, numărând, împreună cu Cristi Brancu - prezentatorul concertelor - secundele până la prima explozie de lumini colorate. Poate mai modest decât în anii de dinainte de pandemie, spectacolul pirotehnic a luminat cerul Galaţiului şi Dunărea. Artificiile au fost lansate de pe o barjă special adusă, ale cărei manevre au fost urmărite cu nerăbdare de gălăţenii care s-au bucurat de atmosfera de petrecere pe Faleza Inferioară.

Singura nemulţumire după un foc de artificii şi o seară minunată de concerte - deschisă de artişti în curs de afirmare precum Laura Ion, încununată de vocea de excepţie a Paulei Hriscu, urmată de energia dezlănţuită a trupelor Cuibul şi Zdob şi Zdub - a fost legată de transportul public.

Gălăţenii şi-ar fi dorit ca programul de transport public în comun să fi fost prelungit. Cei care au reuşit s-au înghesuit ca sardelele în ultimele două autobuze târzii de pe traseele 9 şi 29. Taxiurile nu au făcut faţă cererilor, cu atât mai puţin Bolt şi Uber. Iar preţurile curselor au explodat, o călătorie din Centru până în Micro 19 ajungând să coste aproape 50 de lei. Lăsând însă la o parte problema transportului, merită să ne bucurăm de ultima seară de petrecere din cadrul Zilelor municipiului Galaţi.

Reamintim că în această seară de luni, 13 iunie 2022, vor urca pe scena de la Elice: Fetele de la Botoșani, Steaua di Vreari, Taraful Marin Alexandru și Lavinia Furtună, Aurel Tămaș și Bandașii de la Cluj.

Citit 3897 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2022 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.