„Bullet Train” a debutat pe primul loc la box office-ul nord-american

„Bullet Train” a debutat pe primul loc la box office-ul nord-american
O producţie Sony, cu Brad Pitt
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„Bullet Train”, o producţie Sony cu Brad Pitt în rol principal, a deschis, weekend-ul trecut, box office-ul nord-american, cu încasări de 30,1 milioane de dolari. Filmul a fost regizat de David Leitch, care a fost odată cascador pentru Pitt, înainte de a trece în spatele camerei şi a coordona filme precum „Atomic Blonde” şi „Deadpool 2”, potrivit Variety, citată de news.ro. 

Filmul îl prezintă pe personajul lui Pitt, asasinul Ladybug, asumându-şi aparent cea mai uşoară slujbă, deoarece i se cere să găsească o valiză într-un tren de mare viteză şi apoi să coboare. Fără să ştie, el nu este singurul asasin care caută valiza. Ceilalţi asasini care călătoresc cu el sunt Lemon (Brian Tyree Henry), Tangerine (Aaron Taylor Johnson), Prince (Joey King), Hornet (Zazie Beetz) şi Wolf (Bad Bunny).

Tot în weekendul trecut, „DC League of Super-Pets”, producţia animată de la Warner Bros., a obţinut locul doi în cel mai important box office, cu 11,2 milioane de dolari încasări. 

„Nope” de la Universal a ajuns pe locul al treilea, cu venituri obţinute de 8,5 milioane de dolari. Astfel, thrillerul întortocheat ”OZN”, regizat de Jordan Peele, a adunat în total 97,9 milioane de dolari la box office-ul naţional american, un rezultat impresionant.

„Thor: Love and Thunder”, de la Disney şi Marvel şi „Minions: Rise of Gru”, de la Universal şi Illumination, au completat primele cinci locuri, câştigând 7,6 milioane de dolari, respectiv, 7,1 milioane de dolari. Totalul pentru aventura MCU în Statele Unite a ajuns la 316,1 milioane de dolari, în timp ce spin-off-ul „Despicable Me” a câştigat până acum 334,6 milioane de dolari pe plan intern.

„Top Gun: Maverick” de la Paramount a depăşit „Titanic”, devenind al şaptelea film cu cele mai mari încasări la box office-ul intern, câştigând 662 de milioane de dolari din vânzarea de bilete. Continuarea, aflată acum în a unsprezecea săptămână de lansare, a adăugat șapte milioane de dolari la totalul său. Filmul este lansarea cu cele mai mari încasări din cariera lui Tom Cruise.

„Where the Crawdads Sing” a coborât şase locuri, până pe şapte, cu încasări de 5,6 milioane de dolari.

„Easter Sunday” de la Universal şi Amblin, a doua lansare majoră a weekendului, a avut încasări de 5,3 milioane de dolari pe locul opt în top. „Duminica Paştelui” îl are în rolurile principale pe comicul Jo Koy. 

„Elvis” şi „The Black Phone” au închis clasamentul nord-american de weekend.

Citit 997 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2022 08:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.