Andreea Bălan, acuzații grave la adresa fostului soț

Andreea Bălan, acuzații grave la adresa fostului soț
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Dezvăluiri despre viciile lui George Burcea


Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se fi sfârșit. Sunt mai bine de doi ani de când cei doi s-au despărțit, dar încă există un conflict între ei, legat de creșterea fetițelor Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani). Recent, cântăreața l-a acuzat pe actor că vine să petreacă timp cu fetele sub influența băuturilor alcoolice.

"Acum 15 minute, am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima oară când vine beat și le traumatizează, spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile, iar eu am tăcut, din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura. Voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine", a fost mesajul artistei, pe Instagram.

Iubita lui Burcea, Viviana Sposub, s-a declarat șocată de cele scrise de cântăreață și a ținut să transmită un mesaj în mediul online prin care clasifică acuzele Andreei Bălan drept inepții. "Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană «beată» ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!", a scris Viviana Sposub, pe contul de Instagram.

Andreea Bălan l-a mai acuzat pe fostul soț și că nu i-a dat bani pentru creșterea fetițelor, după despărțirea din 2020. Actorul a început să-i trimită un ajutor financiar artistei abia anul acesta, după ce divorțul a fost pronunțat în mod oficial. "Nu m-am așteptat (n.r. - să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit, nu m-am așteptat să facă gesturi sau… Nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar, pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este de 499 de lei. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat procesul și s-a dat sentința. Până în martie, nu a virat niciun ban. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami", a declarat Andreea Bălan, pentru fanatik.ro.

Citit 1901 ori Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2022 14:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.