Ce să faci pentru a-ţi creşte libidoul

Ce să faci pentru a-ţi creşte libidoul
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Când mintea este pregătită pentru o seară specială în doi, dar corpul încă nu, următoarele strategii te pot ajuta să intri destul de repede într-o atmosferă romantică, potrivit clickpentrufemei.ro.

Frustrant şi enervant, uneori se întâmplă să ai acel sentiment că nu ești tocmai gata pentru a te conecta cu persoana iubită, cu atât mai puţin să ajungi pe culmile plăcerii. În astfel de cazuri, doar mintea ta  nu este pregătită. Aceste câteva modalități simple vă vor aduce pe aceeaşi lungime de undă! Alege ce ţi se potriveşte mai bine.

Jocuri de rol

Dacă ai avut o zi plină, jocurile de rol te ajută să te deconectezi şi să scapi de realitatea ta pentru a te putea concentra asupra persoanei iubite. Cere-i să-și imagineze o situație și s-o pună în practică, astfel încât amândoi să vă puteți concentra pe introducerea celorlaltor persoane care vă pun într-o ipostază diferită faţă de cele obişnuite.

Concentraţi-vă pe zonele sensibile 

Începeţi prin a vă concentra pe zonele voastre cele mai sensibile. Mângâierea gâtului, a pieptului, a coapselor sau a altor zone erogene vă poate aduce în prezent şi vă detaşează pe amândoi de grijile şi problemele cu care v-ați ocupat mintea întreaga zi. Atingerile senzuale şi variația intensităţii vă vor schimba rapid starea.

Activează-ți simțurile 

Simţurile sunt direct legate de libido. De aceea, în paralel cu alte moduri de a te conecta cu persoana dragă, ai putea încerca să mănânci ciocolată sau alte alimente afrodiziace. Ajustează şi intensitatea luminii. Pune o muzică potrivită, cearșafuri fine şi folosește uleiuri esenţiale cu arome senzuale.

Jocuri vechi cu reguli noi

Dacă eşti în căutarea unei modalități distractive de a-ţi creşte libidoul, începe cu jocurile de societate pe care le ai în locuinţă. Adăugaţi amândoi reguli noi, pentru un plus de senzualitate. Pokerul sau scrabble se pot juca şi altfel pentru a vă apropia mai mult.

Citit 587 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.