Unde va fi Orășelul lui Moș Crăciun. Primăria caută organizator

Unde va fi Orășelul lui Moș Crăciun. Primăria caută organizator
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

„Orăşelul lui Moş Crăciun” îi va aștepta pe copiii de toate vârstele în zona Spicu – Romarta, în perioada 30 noiembrie 2022 – 7 ianuarie 2023, dacă Primăria va găsi organizator pentru un asemenea eveniment. Pentru aceasta a pus la bătaie un contract de 180.000 de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate – preț”, iar ofertele sunt așteptate până pe 21 noiembrie 2022.

Potrivit caietului de sarcini, Orășelul lui Moș Crăciun își va întâmpina vizatorii cu tot felul de activități distractive pentru copii și nu numai: carusel, mașinuțe electrice, atelierul lui Moș Crăciun, patinoar, concurs de împodobit brazi, gustări tradiționale și daruri de sărbători, distracție în aer liber pentru toate vârstele și gusturile. Amplasamentul va fi zona de promenadă a parcului Spicu – fântâna arteziană ”Fata pe valuri”.

Programul cerut de Primărie cuprinde: asigurarea a minimum patru spectacole pentru copii și familie cu o durată de cel puțin două ore, muzică ambientală și un DJ cu experiență, cel puțin două show-uri culinare și demonstrații gastronomice cu specificul sărbătorilor de iarnă - preparate culinare pentru mesele de Crăciun și Anul Nou, un moment artistic cu sosirea lui Moș Crăciun într-o trăsură sau sanie și prezența acestuia în cadrul evenimentului pe o durată de minimum 120 de minute în data de 17 decembrie.

În perioada 21-23 decembrie, în fiecare zi, Moș Crăciun, va oferi cadouri copiilor cuminți, asigurând un număr de 200 de pachete pe zi, în valoare de 30 de lei/pachet.

Se mai dorește un concurs de împodobit brazi. Nu mai puțin de 50 de conifere ar urma să fie împodobite de reprezentanți ai școlilor și liceelor din Galați, iar publicul va juriza și desemna cel mai frumos brad împodobit. Brazii ornați vor fi donați Crăciun familiilor nevoiașe sau cazurilor sociale.

Nu va lipsi nici atelierul lui Moș Crăciun - trei workshop-uri tematice adresate copiilor: bricolaj, pictură pe globuri, împodobirea coronițelor de brad, ateliere pentru decorarea fursecurilor sau a turtei dulci. Organizatorul va asigura arcade sau cupole la intrarea în perimetrul de desfășurare a evenimentului, căsuțe sau standuri din lemn pentru produse alimentare și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, patinoar în aer liber de minimum 600 mp, butaforii animate - reni sau spiriduși care cântă și se mișcă, un punct de alimentație publică și sobe suedeze, amplasate în jurul acestuia.

Citit 6059 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2022 12:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.