Costumele din „Mamma Mia!“, expuse la Bucureşti

Costumele din „Mamma Mia!“, expuse la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Costumele spectaculoase din musicalul „Mamma Mia!“ sunt expuse, în premieră, începând de joi, 1 decembrie, într-un centru comercial din Bucureşti.

Costumele sunt cele originale, purtate de artiştii români în timpul spectacolului, pentru a aduce la viaţă personajele Donna Sheridan (Loredana), Harry Bright (Horia Brenciu), Sam (Cornel Ilie), Bill (Adrian Nour), Tanya (Anca Ţurcaşiu), Rosie (Ecaterina Ladin), Sky (Silviu Mircescu) şi Sophie (Bianca Purcărea).

Ţinutele, care vor fi expuse public timp de zece zile în ParkLake Shopping City, vor ajuta publicul să intre în atmosfera magică din „Mamma Mia!”, ca un preambul la spectacolul care va reveni pe scena Sălii Palatului din Capitală, după o pauză de doi ani, pe 28 şi 29 decembrie, scrie news.ro.

Musicalul „Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Tânăra se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe mica insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Producţia artistică aduce pe aceeaşi scenă peste 70 de artişti şi 200 de costume, care dau viaţă personajelor complexe, care vor dansa şi interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The Winner Takes It All”.

Citit 1234 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Decembrie 2022 22:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.