Obiective ale Casei de Ajutor Reciproc din Arhiepiscopia Dunării de Jos

Obiective ale Casei de Ajutor Reciproc din Arhiepiscopia Dunării de Jos
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos s-a desfăşurat, marţi, 31 ianuarie, întrunirea anuală a Organizaţiei Casei de Ajutor Reciproc a clerului şi salariaţilor bisericeşti din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos. Şedinţa s-a desfăşurat în prezenţa chiriarhului Dunării de Jos, Înaltpreasfinţitul Părinte Casian.

Preşedintele organizaţiei, preotul Nicuşor Sorin Sandu, a prezentat Raportul de activitate al Casei de Ajutor Reciproc din eparhie. Un capitol important din activitate, evidenţiat în cadrul şedinţei, a fost cel al oferirii de ajutoare sociale. Peste 100 de persoane au beneficiat de sprijinul de aproximativ 120.000 de lei, acordat pe parcursul anului 2022.

Cea de-a doua parte a întrunirii a fost dedicată stabilirii mai multor obiective ce au în vedere dezvoltarea şi susţinerea permanentă a activităţii de întrajutorare desfăşurată de Casa de Ajutor Reciproc pentru anul 2023.

Scopul principal al Casei de Ajutor Reciproc a clerului şi salariaţilor bisericeşti din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos este de ajutorare a membrilor, prin acordarea de împrumuturi în condiții mai avantajoase şi acordarea unor ajutoare în diferite situații şi nevoi, respectiv, la naştere, boală, înmormântare şi altele.

Citit 654 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 13:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.