1. Pentru marinare, se poate folosi orice fel de pește. Împreună cu legume puteți mânca oricât de mult pește doriți, fără a avea grijă la calorii. În plus, peștele marinat încetinește procesul de îmbătrânire, reduce tensiunea și previne dezvoltarea problemelor cardiovasculare. Consumul de două ori pe săptămână poate îmbunătăți vederea, starea pielii și poate normaliza cantitatea de zahăr din sânge.
2. Nu este necesar să adăugați oțet în marinată mai mult decât este necesar. Există riscul ca produsul finit să fie prea acid.
3. Fileul poate fi tăiat în bucăți, un pic în unghi. Acest lucru va accelera procesul de marinare.
4. Pentru depozitarea produsului finit, este recomandabil să se folosească borcane de sticlă sau recipiente cu un capac etanș. Acest lucru va crește durata de viață și va proteja împotriva răspândirii mirosurilor la alte alimente.
5. Poate fi servit în diferite combinații, dar este ideal cu ceapă și cu măsline negre, fără sâmburi.