Ingrediente pentru foi: 15 linguri ulei, 5 linguri zahăr, 15 linguri suc de roșii, 500 gr făină albă, un praf de sare, o linguriță bicarbonat de sodiu, esență de vanilie, oțet pentru stins bicarbonatul.
Ingrediente pentru cremă: 1 litru de apă, 100 gr zahăr, 200 gr griș, 200 gr margarină, coajă rasă de portocală, sucul de la portocală, esență de vanilie; un borcan de 400 gr gem de căpșuni.
Preparare: Într-un bol punem toate ingredientele pentru foi (mai puțin făina) și amestecăm până se dizolvă zahărul. Punem în ploaie făina cernută și frământăm un aluat elastic. Coca se împarte în patru și se dă la frigider 30 de minute. Coacem foile pe dosul tăvii 10 minute, la 180°C în cuptorul preîncălzit.
Crema: Într-o cratiță punem apa, zahărul, coaja de portocală, iar când începe să fiarbă, adăugăm grișul în ploaie amestecând continuu. După ce s-a îngroșat, îl tragem de pe foc și adăugăm margarina, zeama de portocală și vanilia. Amestecăm bine și lăsăm să se răcorească. Asamblarea prăjiturii: se pune o foaie, apoi jumătate din crema de griș, a doua foaie, apoi gemul de căpșuni, altă foaie, restul de cremă și foaia finală.