Andreea Bălan, îndrăgostită de un tenismen. „Sunt mai fericită ca niciodată”

Andreea Bălan, îndrăgostită de un tenismen. „Sunt mai fericită ca niciodată”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Soarele a răsărit pe strada Andreei Bălan, după dezamăgirile în dragoste pe care le-a trăit până acum

Cântăreața se iubește acum cu Victor Vlad Cornea, un tânăr jucător de tenis. Ea l-a însoțit pe acesta în Germania, la ATP Stuttgart, acolo unde a mers să îl susțină la turneul de tenis. Cântăreața s-a pozat într-o bluză cu numele jucătorului de tenis imprimat pe ea. Imaginea a devenit rapid virală și a adunat peste 5.000 de aprecieri în primele două ore. "Viața este despre lucrurile simple umplute cu dragoste pură. Să aveți o săptămână minunată", a scris Andreea Bălan, alături de imaginea de mai jos.

Andreea Bălan nu își mai ascunde relația

Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare imagini cu premiile tânărului jucător de tenis, dar și cu o bluză cu numele acestuia imprimat pe ea. Artista s-a filmat și în mașina lui Victor Vlad Cornea, semn că nu mai vrea să țină relația ascunsă. 

„Sunt mai fericită ca niciodată”, a scris Andreea Bălan pe Instagram. Postarea a adunat peste 9.000 de like-uri în câteva ore. Numeroase persoane i-au urat acesteia „sănătate şi fericire”. Starea de fericire a cântăreţei poate avea legătură cu relaţia cu Victor Cornea. În ultima perioadă atât Andreea Bălan, cât şi Victor Cornea au făcut postări din aceleaşi locuri în care s-ar fi aflat împreună, semn că relația a devenit serioasă.

Cine este Victor Cornea

Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, este un jucător român de tenis. El s-a axat în ultima perioadă pe concursurile de dublu. La simplu, Victor Cornea a ieşit din prima mie de jucători ATP. La dublu, însă, Victor Cornea este pe cea mai bună poziţie din carieră: locul 84 mondial. Victor Cornea ocupă acest loc din 12 iunie 2023, atunci când a fost dat publicităţii noul clasament. Victor Cornea a obţinut, până acum, din tenis câştiguri în valoare de 122.143 dolari. Tenismenul, originar din Sibiu, face parte şi din echipa de Cupa Davis a României.

Citit 1054 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Iunie 2023 08:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.