Beneficiile uimitoare ale consumului de ton

Beneficiile uimitoare ale consumului de ton
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Previne tulburările cardiace

Acizii grași Omega-3 din ton reduc colesterolul rău (LDL) și riscurile de boli cardiovasculare.

Scade tensiunea arterială

Potasiul, alături de acizii grași Omega-3, induce un efect antiinflamator.

Întărește sistemul imunitar

Este o sursă excelentă de mangan, seleniu, vitamina C și zinc.

Ajută în managementul greutății

Tonul este carne slabă, plină de proteine, cu un conținut scăzut de calorii și grăsimi.

Îmbunătățește sănătatea pielii

Acest pește conține elastină, care ajută la menținerea pielii netede.

Reduce depresia

Seleniul și acizii Omega-3 din carnea de ton îmbunătățesc echilibrul psihologic.

Dezvoltă creierul și sistemul nervos

Acizii grași Omega-3 stimulează memoria și reduc tulburările de memorie în cazul bolii Alzheimer.

Inhibă deteriorarea celulelor

Proteinele din ton îmbunătățesc metabolismul la nivel celular.

Citit 852 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Iulie 2023 11:53

1 comentariu

  • postat de macarie banu
    Sâmbătă, 08 Iulie 2023 22:28
    89.137.225.***
    daaa,dar NU tonul care se gaseste in comert,indiferent cum...conserva,congelat sau chiar prospat am vazut. Doar un anumit fel de ton este chiar minunat,restul sunt plini de toxine si metale grele,mai ales mercur. Deci,atentie va rog,nu mai informati incomplet!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.