Sex all inclusive în vacanță

Sex all inclusive în vacanță
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

În vacanță abordăm totul cu mai multă fantezie: ne schimbăm stilul vestimentar și comandăm cele mai exotice feluri de mâncare

Atunci, de ce să nu aducem mai multă culoare și vieții noastre sexuale? În vacanță merită să faci sex „all inclusive” cu partenerul/partenera ta. Iată cum poți crea clipe erotice de neuitat :

1. Nu plecați cu mulți prieteni în concediu. Planurile comune de ieșit și de vizitat diverse atracții turistice, plus vizitele neașteptate în camera de hotel vă vor răpi orice moment de intimitate, până târziu în noapte, când veți adormi subit.

Citește și: Sex all inclusive în vacanță

2. Nu uitați să puneți în bagaj și câteva ”accesorii”. Includeți în bagaj câteva jucării erotice, precum un vibrator sau o pereche de cătușe, dar și lenjerie sexy, lubrifiant - mai ales dacă v-ați propus să încercați sexul în apă, sau un ulei de masaj răcoritor, pentru când vă întoarceți de la plajă.

3. Investește într-un costum de baie foarte sexy. În prima zi poartă un costum de baie clasic, cu care se așteaptă să te vadă îmbrăcată, iar în a doua zi uimește-l cu o apariție foarte sexy, într-un costum de baie extravagant. În acest fel îi oferi o surpriză incitantă și îl ții pe jar o zi întreagă.

4. Faceți-vă câte o promisiune sexy. Ca să simțiți că totul este chiar all inclusive puteți stabili înainte de a pleca în vacanță un plan sexy. Promiteți-vă reciproc că veți îndeplini un mic favor sexual în fiecare dimineață, în schimbul îndeplinirii fanteziei preferate.

5. Mizați pe spontaneitate. Surprinde-ți-vă partenerul/partenera în cele mai inedite circumstanțe.

6. Îndepliniți-vă o dorință refuzată. În vacanță, spiritul de aventură este la cote maxime. De ce să nu profitați de această bună dispoziție pentru a vă îndeplini cele mai arzătoare fantezii?

(Articol realizat din surse online)

Citit 2390 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Iulie 2023 18:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.