Sylvester Stallone, în audienţă la Vatican

Sylvester Stallone, în audienţă la Vatican
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Papa Francisc l-a primit, recent, la Vatican pe celebrul actor american Sylvester Stallone, într-o scurtă audiență privată. Actorul a ajuns la Vatican alături de soția sa, Jennifer, cele trei fiice ale lor, Sophia, Sistine și Scarlet, şi fratele său, Frank.

Familia Stallone, aflată în Italia pentru câteva zile, a fost primită de Papa Francisc (86 de ani), admirator declarat al actorului, acum în vârstă de 77 de ani, căruia i-a spus: "Am crescut urmărindu-vă filmele". Întâlnirea a fost una cât se poate de relaxată, starul de la Hollywood mimând câteva mișcări de box alături de Suveranul Pontif. De altfel, un videoclip de la întâlnire, distribuit de Vatican News, îi arată pe starul din seriile "Rambo" și "Rocky" și pe Papa Francisc simulând câteva mișcări de box.

"Mulțumesc foarte mult că v-ați făcut timp într-o zi aglomerată. Apreciem foarte mult acest lucru", i-a spus Stallone Suveranului Pontif. "Sunt onorat", a răspuns Papa, spre surprinderea lui Stallone. "Ei bine, și eu sunt onorat", a venit replica lui "Rocky", care a mimat apoi câteva mișcări de box. Foarte jovial, Papa a intrat în joc și a simulat și el o lovitură, spre amuzamentul celor prezenți.

Sylvester Stallone are rădăcini italiene, tatăl său fiind un sicilian care a emigrat în Statele Unite, unde s-a născut actorul. Înainte de a fi primit la Vatican, cei doi fraţi Stallone au primit titlurile de Cetățeni de Onoare ai orașului italian Gioia del Colle, de unde se trage familia lor.

Vizita actorului la Vatican a avut loc cu puţin timp înaintea premierei mondiale a noului documentar Netflix despre cariera lui Silvester Stallone, intitulat "Sly", care a avut loc pe 16 septembrie.

Citit 502 ori Ultima modificare Vineri, 06 Octombrie 2023 01:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.