Delia promovează cizmele de ştrumf
Foto: libertatea.ro

Delia promovează cizmele de ştrumf
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cunoscuta cântăreaţă Delia promovează în România moda cizmelor supradimensionate

Solista și-a cumpărat recent o pereche de cizme de cauciuc gigantice, de culoare galbenă, pentru care a plătit aproape 1.200 de euro. Artista s-a lăudat în mediul online cu această recentă achiziție, pe care o mai poartă creatoarea de modă Victoria Beckham și moștenitoarea imperiului Hilton, Paris Hilton.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani este recunoscută pentru aparițiile sale excentrice, însă fanii artistei, care au văzut imaginile pe reţelele de socializare, n-au fost deloc încântați. "Ce faci, maică, mergi la pescuit?", "Nu cred că am văzut ceva mai urât", "Suntem pe primul loc în lume la cumpărat fără folos", "Când nu ai ce face cu banii, o dai în prosteală", "Numai Delia putea purta așa ceva", "Sper ca nu ai dat bani pe ele", au fost primele reacţii ale internauţilor.

Connect-R, în apărarea Deliei

Mulți fani au fost de părere că artista, care face parte din juriul emisiunii "iUmor", a exagerat cu această apariție pe internet. Comentariile dure nu au lipsit de pe contul de Instagram al cântăreței: "Ți-ai pierdut decența și bunul-simț… 40 de ani și degeaba", "Sincer, cred că este o greșeală!", "Tu nu ai nevoie de stilul de promovare al Loredanei! Nu încă! Doar dacă nu ai schimbat publicul țintă, ceea ce m-ar face să nu mă mai număr printre fanii tăi", "Ca să ieși din anonimat, ai face orice".

După ce a citit comentariile pe care le-a primit Delia Matache după strania apariţie, cântăreţul Connect-R a avut o reacție neașteptată: "Păcătoșii judecă alți păcătoși, pentru că păcătuiesc diferit!".

Cizmele, produse de firma MSCHFxCrocs, costă 1.177 de euro și sunt la mare căutare printre vedete, multe site-uri având stocurile deja epuizate. Încălțările de cauciuc, inspirate de cele ale ștrumfilor din filmele de desene animate, au fost lansate la începutul verii, la New York Fashion Week 2023, şi fac furori peste Ocean, multe vedete apelând în ultima vreme la astfel de "gumari".

(articol redactat din surse online)

Citit 616 ori Ultima modificare Marți, 03 Octombrie 2023 11:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.