Flăcăi cu piepturile moi

Flăcăi cu piepturile moi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Auzind întâmplarea halucinantă de mai jos, nu m-am putut abține să nu parafrazez câteva versuri învățate în copilărie: "Flăcăi cu piepturile tari,/ Ce moartea-n față o privesc." (Ioan S. Nenițescu, din dulcea poezie "Țara mea").

O administratoare de asociație de locatari se afla la birou, la programul de încasări. Într-o pauză de clienți, s-a trezit că intră peste ea un individ amărât, cu un rucsac în spate. Omul s-a repezit la femeie și a dat să-i fure telefonul aflat pe birou. Femeia a sărit în picioare și a început să se lupte cu individul. S-au auzit țipete, scandal, bușituri.

Afară, la mică distanță, doi bărbați (unul membru al Comitetului asociației) au scos telefoanele ca să facă poze. Hoțul a fugit de sub nasul lor și, după câteva secunde, s-a întors să-și recupereze rucsacul, scăpat pe jos în focul luptei. Cei doi așa-ziși bărbați au stat deoparte în continuare, lăsând intrusul să fugă.

"Măi, dar voi de ce nu m-ați ajutat, de ce nu ați intervenit?!", a întrebat administratoarea - pe bună dreptate - furioasă. "Aaa", a răspuns unul dintre ei, "am crezut că este o ceartă casnică!"

Zic eu: și chiar dacă era vorba despre un scandal între soți, respectivii flăcăi cu piepturile moi nu au auzit niciodată despre violența domestică, atât de condamnată?! Sau le-a fost (doi contra unui sfrijit) frică?!

Citit 1356 ori Ultima modificare Duminică, 01 Octombrie 2023 23:43

1 comentariu

  • postat de gresit
    Sâmbătă, 30 Septembrie 2023 16:10
    89.39.81.***
    aia daca erau pe la 70 ani, cum se practica in asociatii de proprietari bine au facut. dupa poze politia il prinde imediat....daca te pui cu infractorul, care poate avea si cutit trebuie sa fi bazat, nici atunci. nu trebuie sa cerem oamenilor ce nu pot face, pe ideea de a lupta cu hotul. pe barbatie
    1
    22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.