Picturile abstracte ale lui Sharon Stone

Picturile abstracte ale lui Sharon Stone
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Actrița Sharon Stone, într-o formă fizică extraordinară la cei 65 de ani ai săi, și-a lansat cea de-a doua colecție de artă, la Galeria C. Parker din Greenwich, Connecticut. Intitulată "Bun venit în grădina mea", expoziția prezintă 19 picturi colorate, abstracte, care prezintă creșterea ei artistică remarcabilă de la debutul ei.

Sharon Stone și-a descoperit pasiunea pentru pictură în timpul pandemiei, când o prietenă i-a oferit un set de pictură după numere, pentru a o ține ocupată. Actrița a fost frustrată să rămână în liniile și culorile din primul set de vopsea și a început să-și creeze propriile picturi abstracte folosind acril pe pânze mari. "Îmi place să pictez la scară mare și pictura a deschis ceva în mine. Primul meu spectacol s-a numit «Shedding», pentru că am început să-mi dau seama că renunțam la multă opresiune", spune Stone.

Actrița spune că pictează aproape zilnic și are în plan să participe și la alte expoziții, mai ales că lucrările sale au căutare în rândul pasionaților de artă.

Citit 605 ori Ultima modificare Duminică, 22 Octombrie 2023 00:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.