Britney Spears a fost "pe jumătate moartă"

Britney Spears a fost "pe jumătate moartă"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cântăreața americană Britney Spears a oferit numeroase detalii necunoscute despre viața sa, de la despărțirea de Justin Timberlake până la perioada în care spune că era "pe jumătate moartă", în cartea sa de memorii, publicată marți, relatează AFP și Agerpres.

"Acasă îmi era frică", scrie cântăreaţa în primele pagini ale cărţii sale, "The Woman in Me", publicată în SUA de Editura Simon & Schuster. Motivul? Tatăl ei, Jamie Spears, care i-a dirijat fiecare aspect al vieţii personale şi profesionale timp de 13 ani. Descris ca fiind un bărbat alcoolic şi violent, acesta nu a încetat să o "umilească" de-a lungul anilor. În acest context, povesteşte ea, a început să bea la vârsta de 13 ani, împreună cu mama ei. Cântăreaţa revine asupra istoriei familiei, pentru a încerca să explice originea acestei violenţe. De exemplu, bunica ei paternă, Jean, internată de bunicul ei, s-a sinucis la vârsta de 31 de ani, pe mormântul fiului său, care murise la trei zile după naştere.

Să rămână pentru totdeauna tânăra de 17 ani care a cucerit inimile a milioane de fani cu hitul "Baby One More Time" a fost lupta cântăreţei timp de ani buni. În acelaşi timp, ea recunoaşte că suferă de sindromul "Benjamin Button", o referire la filmul despre un bărbat care se naşte bătrân şi care întinereşte pe măsură ce trec anii. Este exact ceea ce vedeta susţine că a trăit în mai multe momente din viaţă. Mai întâi, după despărţirea de Justin Timberlake, când s-a închis în casă, fără să părăsească patul zile în şir. Apoi, la naşterea copiilor săi, când povesteşte că a avut sentimentul că "redevine un bebeluş".

Justin Timberlake a fost singura ei dragoste adevărată, însă Britney nu a dezvăluit niciodată detaliile despărţirii până acum, când explică în carte că a fost "devastată" atunci când Justin s-a despărţit de ea "prin SMS", după ce l-a înşelat. Deşi recunoaşte că l-a înşelat o dată pe cântăreţ, Britney susţine că pentru acesta înşelatul era ceva obişnuit.

"Britney Spears sunt eu", i-a spus tatăl ei, atunci când solista a încercat în 2021 să conteste tutela care i-a răpit 13 ani din viaţă. "Timp de doi ani, nu am mâncat aproape nimic în afară de pui şi conserve de legume. (...) Cerşeam un hamburger sau o îngheţată", povesteşte ea.

Artista vorbeşte pe larg în memorii şi despre internarea ei din 2019. Luam antidepresive şi litiu, "eram pe jumătate moartă", povesteşte ea.

Un tribunal din Los Angeles a decis, pe 12 noiembrie 2021, să pună capăt tutelei sub care Britney a fost ținută de tatăl ei timp de peste un deceniu.

Citit 699 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Octombrie 2023 12:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.