“Miss Dunărea de Jos 2011” şi-a desemnat câştigătoarele

“Miss Dunărea de Jos 2011” şi-a desemnat câştigătoarele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu toate că au fost nevoiţi să aştepte 45 de minute peste ora de începere stabilită iniţial, spectatorii prezenţi la concursul "Miss Dunărea de Jos 2011” nu au avut de ce să se plângă. Cele 20 de concurente care au defilat sâmbătă seara pe scena de la Music Arena au demonstrat, încă o dată, că Galaţiul stă bine măcar la capitolul frumuseţii feminine.

Întârzierea nu a fost atât din cauza organizatorilor, cât mai ales a spectatorilor, care s-au lăsat aşteptaţi. Unii au continuat să vină chiar şi la două ore după începutul evenimentului.

Nume cunoscute printre invitaţi

Bănuim că nici juriul nu a avut o misiune prea uşoară, de vreme ce, pentru un ochi neavizat, fiecare concurentă ar fi putut trece drept câştigătoare. Invitaţii speciali şi totodată membri ai juriului au fost: Mario Gori, proprietarul agenţiei de modă “Glamour Models Management Italia”, Riccardo Gubiani, scouter internaţional al agenţiei GMM, şi Pino Leone, unul dinre cei mai apreciaţi fotografi de modă din Italia.

Fetele au trecut prin trei probe

Concursul a fost împărţit în trei probe. Prima a fost cea în care concurentele şi-au putut pune cel mai bine în evidenţă măsurile aproape ideale. Ele au defilat pe scenă îmbrăcate doar în lenjerie intimă, în ceea ce s-a numit generic “proba de senzualitate”.

Apoi, fetele i-au impresionat pe invitaţi cu o ţinută fashion, pentru ca în ultima parte ele să prezinte ţinute de seară. Îmbrăcămintea de la cea de-a treia probă a fost concepută de creatoarea de modă Adriana Agostini.   

Dansul şi muzica au completat programul serii

Pe lângă concursul propriu-zis, invitaţii s-au putut bucura şi de câteva momente speciale. Două perechi de la trupa de dans “Acanta”, campioni naţionali la dans, au prezentat momente coregrafice cu repertorii din America de Sud şi din spaţiul european.

Adelina Damian a interpretat câteva cunoscute melodii din muzica uşoară europeană. Dacă fetele din concurs au captat toată atenţia bărbaţilor din sală, invitaţii speciali ai serii, băieţii de la trupa “Alb Negru”, au reuşit să ridice toate fetele în picioare, încă de la apariţia pe scenă.  

Emoţii la anunţarea câştigătoarelor

Evenimentul s-a încheiat cu anunţarea câştigătoarelor. Pentru fiecare categorie, ele au fost: Alexandra Giurgiu - Miss Popularitate, Carmen Costea - Miss Fotogenie, Anamaria Dobrică - Miss TopModel, Mădălina Mocanu - Miss Glamour, Simona Constantinescu - Miss Eleganţă, Simona Burlacu - Miss Music Arena şi Marina Vlaicu - Miss Genys Models.

Punctul culminant al evenimentului a fost momentul în care s-au anunţat fetele care au urcat pe podium. Premiul al III-lea i-a revenit Florinei Alexandru, de 17 ani, 176 cm înălţime şi 59 de kg. Măsuri 90-63-92. Andreea Vizinteanu a ocupat locul secund. Ea este studentă, are 18 ani, 178 cm înălţime şi 56 de kg. Măsuri 85-61-90.

Marea câştigătoare a concursului Miss “Dunărea de Jos” a fost desemnată Adnana-Isabella Matei. Ea are 20 de ani, 178 cm înălţime şi 58 de kg. Măsuri 85-60-92. Este studentă a Universităţii „Danubius”, la Facultatea de Drept.

Concurentele au fost recompensate cu premii de la fiecare dintre sponsori. Câştigătoarea concursului a primit, pe lângă numeroase alte cadouri, suma de 3.500 de euro şi şansa de a fi promovată la nivel internaţional.

Citit 3447 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.