Ryan Gosling și Emily Blunt, împreună în filmul de după "Barbenheimer"

Ryan Gosling și Emily Blunt, împreună în filmul de după "Barbenheimer"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"The Fall Guy", cu Ryan Gosling și Emily Blunt în rolurile principale, este o comedie de superacțiune care arată promițător, dar care este puțin probabil să obțină același succes ca "Barbie" și "Oppenheimer", scrie ScreenRant. Trailerul filmului prezintă conceptul unic al unui cascador fără nume care devine un erou pentru a salva o vedetă de acțiune și a termina un film.

Ryan Gosling și Emily Blunt, starurile din "Barbie" și "Oppenheimer", își unesc forțele pentru o comedie romantică de acțiune, iar trailerul este spectaculos. "The Fall Guy", "filmul despre realizarea de filme", pune un "twist" asupra ideilor clasice de acțiune și arată eroii nevăzuți ai cascadoriilor ieșind în lumina reflectoarelor. "The Fall Guy" ar trebui să fie foarte distractiv, mai ales cu acești doi actori în distribuţie, deși este puțin probabil să fie cel mai bun, comentează sursa citată.

2023 a văzut apariția lui "Barbenheimer", fenomenul social creat de două dintre cele mai vizionate filme ale anului. Împreună, "Barbie" și "Oppenheimer" au adus 2,2 miliarde de dolari la box office-ul global și, deși nici Gosling, nici Blunt nu au fost liderii filmelor respective, rolurile lor secundare au fost o parte semnificativă a succesului. Ken al lui Gosling i-a permis lui "Barbie" să exploreze efectele masculinității toxice asupra bărbaților, iar portretizarea de către Blunt a lui Kitty Oppenheimer a făcut filmul și mai captivant. Împreună, acești actori pot face din "The Fall Guy" ceva grozav.

"The Fall Guy", care va fi lansat pe 3 mai 2024, arată în fiecare cadru genul de film de acțiune exagerat, conștient de sine, care s-ar putea descurca uimitor la box-office. Filmul este bazat pe un serial TV cu același nume din anii '80, care urmărește un cascador pe nume Colt Seavers, care este și un vânător de recompense. Filmul adoptă o abordare mai comică a acestui lucru, cu un personaj cu același nume (Gosling) folosindu-și talentele de actor de cascadorie pentru a-l găsi pe starul dispărut al unui film regizat de iubita lui, Jody Moreno (Blunt).

Trailerul este numai explozii, fapte îndrăznețe și stângăcii amuzante, dar sentimentul personajului lui Gosling ("Nu sunt eroul, sunt doar o dublură") îl diferențiază cu adevărat de alte filme de gen. Ideea unui cascador "no name" care să devină un adevărat erou hotărât să salveze o vedetă de acțiune, astfel încât fata pe care o iubește să-și poată termina filmul, este un "cârlig" excelent. Este un film care cu siguranță va atrage publicul în sălile de cinema, mai ales după succesele recente ale celor doi protagoniști.

Cu toate acestea, nu este de așteptat ca "The Fall Guy" să atingă succesul de box-office al lui "Barbie" și "Oppenheimer", deoarece, așa cum se spune, o comedie romantică de acțiune nu poate avea același impact ca o capodoperă feministă sau o dramă istorică.

Citit 577 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Noiembrie 2023 17:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.