Cele mai mari scandaluri sexuale ale lumii moderne

Cele mai mari scandaluri sexuale ale lumii moderne
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Fostul președinte american Bill Clinton a fost implicat într-unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din ultimele decenii

Protagoniști ai unor istorii devenite celebre au fost deopotrivă sportivi, politicieni, cântăreți sau actori, unele dintre scandaluri fiind presărate cu divorțuri răsunătoare, cariere distruse ori nașterea unor copii din flori. Multe dintre scandalurile sexuale care au ajuns în atenţia opiniei publice, ținând primele pagini ale ziarelor, s-au terminat cu divorţuri sau au ruinat cariere. Prostituţia, aventurile de o noapte şi orgiile sexuale nu lipsesc din lumea vedetelor şi a politicienilor.

Scandalul numărul 1, la Casa Albă

Cel mai probabil, primul într-un potențial top al celor mai mari scandaluri sexuale este cel în care a fost implicat fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton. Dezvăluirea picantă făcută pe fosta stagiară de la Casa Albă, Monica Lewinsky, a fost mulţi ani pe prima pagină a ziarelor din lume.

Pentru a evita scandalul, preşedintele a negat relaţia cu stagiara. Amanta preşedintelui a demonstrat în instanţă că a întreţinut relaţii sexuale cu Bill Clinton. Proba adusă a fost o rochie, pătată de spermă. Hillary Clinton a iertat infidelitatea soţului, chiar dacă a declarat că a fost cea mai grea decizie din viaţa ei.

Prea-iubărețul Berlusconi

Un alt scandal celebru este cel în care a fost implicat fostul premier italian, Silvio Berlusconi, decedat în 2023. Ziarele din toată lumea au scris despre presupusa aventură pe care Berlusconi a avut-o cu o minoră, Noemi Letizia.

Cea de-a doua soţie a premierului, Veronica Lario, nu a fost prea indulgentă cu infidelitatea soţului ei. Ea a divorţat la scurt timp după ce legătura extraconjugală a fost cunoscută de lumea întreagă. Imediat după dezvăluirile făcute de minoră, scandalul a luat proporţii mai mari.

În ziare au fost publicate fotografiile lui Berlusconi, în compania unei prostituate, Patrizia d'Addario. Referitor la scandalurile sexuale în care a fost implicat, premierul italian a făcut o declaraţie care nu a lăsat loc de alte comentarii: “Nu sunt un sfânt”.

Tată în urma unei partide de sex oral

Un alt scandal sexual care a şocat lumea în ultimii ani este cel în care a fost implicat fostul tenismen german Boris Becker. Viaţa sa intimă a fost plină de picanterii. De departe, cel mai sonor scandal în care a fost implicat tenismenul este cel în urma căruia a devenit tată, în urma unei partide de sex oral. Modelul rus Angela Ermakova a avut o aventură de scurtă durată cu Becker. Tânăra a păstrat sperma, cu care ulterior a fost inseminată artificial. “Surpriza” pe care a avut-o Boris Becker se numeşte Anna Becker. În 2007, după mai multe procese, tenismenul a câştigat custodia fetiţei. 

Fotbalist de top, în top

Din topul celor mai mari scandaluri sexuale nu putea să lipsească fotbalistul brazilian Ronaldo. El a apelat la serviciile a trei prostituate. Singura problemă în acest caz a fost că una dintre prostituate era travestit. Ronaldo l-a acuzat pe travestitul brazilian Andreia Albertini, în vârstă de 22 de ani, că l-a înşelat, deoarece nu a negat că este femeie.

”Depravatul” Hugh

În topul celor mai mari scandaluri sexuale se află și actorul Hugh Grant. El a fost prins de poliţişti în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale cu o prostituată. Actorul a petrecut o noapte la închisoare şi a fost acuzat de comiterea infracţiunii de comportament depravat. De atunci, popularitatea sa a scăzut.

Obligat să-și recunoască homosexualitatea

Un alt scandal pe care lumea nu îl uită este cel în care a fost implicat cântăreţul George Michael. El a fost surprins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat într-o toaletă. Scandalul l-a obligat pe cântăreţ să îşi recunoască în mod public orientarea sexuală. Imaginile video în care vedetele întreţin relaţii sexuale au constituit alte scandaluri sonore.

Moștenitoarea unui imperiu, în flagrant

Un video care a fost foarte popular pe internet este cel ai cărui protagonişti sunt Paris Hilton şi Rick Salomon, fostul soţ al Pamelei Anderson. Paris Hilton este printre puţinele vedete care au fost avantajate de astfel de scandaluri sexuale. Popularitatea ei a crescut, după ce imaginile erotice au fost mediatizate.

Fetișista Britney

Cântăreaţa Britney Spears nu poate spune acelaşi lucru, deşi scandalul în care a fost implicată este asemănător. Britney a ajuns de râsul lumii după ce un hoţ a furat şi a pus pe internet un video în care ”prinţesa muzicii pop” prezenta relaţiile sexuale pe care le-a avut cu toate cuceririle ei. Popularitatea cântăreţei a scăzut, după ce imaginile au ieşit la lumină.

Scandal la palat

Nici cei de sânge albastru nu au fost scutiţi de scandalurile sexuale. Este vorba despre fostul soţ al Prințesei Stephanie de Monaco, Daniel Ducret. El a fost protagonistul unui video în care este surprins în timp ce făcea sex într-o piscină cu una dintre amantele sale. Imaginile au dus la divorţul lui Ducret.

Letterman și studentele

Din lumea televiziunii vine scandalul care l-a avut ca protagonist pe prezentatorul american David Letterman, care a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu unele dintre angajatele sale. El a făcut această dezvăluire, după ce una dintre amantele sale i-a cerut bani şi l-a ameninţat că va face publică aventura. După acest scandal, Universitatea Quinnipiac, din Connecticut, a refuzat să mai trimită studente pentru a face practică la postul de televiziune la care lucra Letterman.

(articol realizat din surse online)

Citit 931 ori Ultima modificare Marți, 26 Decembrie 2023 09:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.