Femei celebre în ipostaze jenante

Femei celebre în ipostaze jenante
Ingrid Bergman și Roberto Rossellini
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Scandalurile sexuale au avut mai mereu în spatele lor câte o femeie

Înainte de apariția internetului și a fenomenului “paparazzi”, se putea vorbi doar de dovezi scrise cu cerneală, adică de scrisori care eventual erau publicate în ziare. Site-ul thefrisky.com ne dezvăluie un top al celor mai faimoase scandaluri sexuale cu femei celebre.

1. Marie Curie - celebra cercetătoare și om de știință a fost expusă și unui scandal sexual faimos. Dupa ce soțul ei, Pierre Curie, a murit într-un accident rutier, Marie s-a implicat într-o aventură amoroasă cu Paul Langevin, un fost student al soțului său. Un detectiv angajat de soția lui Paul a intrat prin efracție în apartamentul în care cei doi se întâlneau, furând scrisorile de dragoste de la Paul către Marie și invers.

2. Ecaterina cea Mare - Țarina Rusiei și-a înșelat soțul (Frederick) cu un harem întreg de bărbați, după ce a avut grijă să-l declare impotent și alcoolic. În următorii 34 de ani de domnie, ea a avut o activitate sexuală deosebit de susținută și se spune că a murit încercând să facă sex cu un cal! 

3. Clara Bow - prima femeie megastar din cinematografia americană. Dată în judecată de către soția unui medic, din cauza “înstrăinării afecțiunii” dintre cei doi căsătoriți, a fost găsită vinovată de distrugerea căsătoriei respective. În 1930, fosta ei secretară, Daisy DeVoe, a făcut dezvăluiri despre orgii sexuale, relații intime cu membrii unei echipe de fotbal, cu diverse femei și chiar cu câini, despre consum de droguri și alte acțiuni decadente.

4. Eleanor Roosvelt - despre soția celebrului președinte american, Franklin D. Roosvelt, s-a zvonit că ar fi fost implicată într-o relație amoroasă cu Lorena Hickok, o jurnalistă celebră a epocii, după ce au fost găsite niște scrisori compromițătoare. Eleanor a fost prima Doamnă a Americii bănuită de o relație extraconjugală homosexuală.

5. Colette - Scriitoarea franceză Sidonie Gabrielle Colette era o lesbiană convinsă, una dintre cele mai celebre partenere ale sale fiind Josephine Baker. Totuși, în 1924 Colette a intrat într-un scandal sexual, fiind dezvaluită legătura ei cu fiul său vitreg, Bertrand de Jouvenel.

7. Ingrid Bergman - celebra actriță din ”Casablanca” a șocat lumea când, căsătorită fiind, s-a cuplat cu regizorul Italian Roberto Rosselini, în timp ce filma undeva în Europa. La scurt timp, Ingrid s-a despărțit de primul ei soț și s-a căsătorit cu Rosselini, cu care a avut doi copii.

(articol realizat din surse online)

Citit 1206 ori Ultima modificare Duminică, 24 Decembrie 2023 13:17

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Casanova
    Duminică, 31 Decembrie 2023 15:17
    84.117.46.***
    O femeie desteapta este o femeie care face amor , care canta, danseaza si se veseleste. Este o femeie culta, desteapta, modesta , stilata si frumoasa.
    5
    6
  • postat de oamenii spre deosebire de roboti pot fi inviduali in comportament, asa ca sa nu judecam....decit daca incalca legea.
    Duminică, 31 Decembrie 2023 14:02
    128.127.117.***
    de ce sa judecam? fiecare om e altfel. ne-am numi roboti daca am fi la fel.. numele de robot vine din limba rusa, "munca" si a fost inventat de isaac asimov, gigant in literatura sf din anii 50-80.
    2
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.