Joaquin Phoenix şi Lady Gaga, în continuarea lui „Joker”

Joaquin Phoenix şi Lady Gaga, în continuarea lui „Joker”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Anul 2024 nu pare că va aduce o avalanşă de filme aşa cum ar fi sperat Hollywood-ul, care încă se confruntă cu impactul pandemiei de COVID-19 şi al recentelor greve. Multe filme care urmau să apară anul viitor au fost amânate până în 2025 - inclusiv „Mission: Impossible” al lui Tom Cruise, dar şi filmul live al Disney, „Albă ca Zăpada”. Cu toate acestea, sunt multe firme de urmărit care vor apărea în 2024, iar printre ele se află și continuarea filmului „Joker”.

Joaquin Phoenix a câştigat un Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea comediantului aspirant Arthur Fleck, alias Joker, în primul film din 2019. La finalul filmului l-am văzut internat la Arkham Asylum. Trailerul pentru această continuare ni-l arată încă încarcerat, dar construind o relaţie cu psihiatrul său, Dr. Harleen Quinzel (Lady Gaga), înainte de a evada în cele din urmă, ceea ce duce la intensificarea relaţiei lor, pe măsură ce ea devine, la rândul ei, Harley Quinn.

Regizorul Todd Phillips a prezentat pe Instagram două noi fotografii din cea de-a doua parte a filmului Joker, „Folie à deux”, cu Joaquin Phoenix şi Lady Gaga în rolurile principale: Arthur Fleck şi Harley Quinn. Una dintre ele îl arată pe Arthur Fleck prin fereastra mică a celulei sale din Azilul Arkham. În cea de-a doua imagine, Harley Quinn apare în compania lui Joaquin Phoenix, ieşit din spital şi revenit în personajul Joker. „Vă doresc tuturor sărbători fericite şi un an nou minunat”, a comentat Todd Phillips pe Instagram.

Potrivit primelor informații apărute în presa americană, „Joker: Folie à deux” va fi o comedie muzicală care o va avea ca protagonistă pe Harley Quinn, un psihiatru care se îndrăgosteşte de Joker în timp ce încearcă să îl trateze şi care ajunge să i se alăture în seria de crime.

Pe lângă Lady Gaga şi Joaquin Phoenix, în film vor mai juca Zazie Beetz în rolul lui Sophie Dumond, precum şi Brendan Gleeson şi Catherine Keener.

Un succes uriaş în 2019, „Joker”, regizat de Todd Phillips („Very Bad Trip”), a încasat în box office la nivel mondial suma impresionantă de 1,07 miliarde de dolari, înainte de a câştiga două premii Oscar pentru cel mai bun actor acordat lui Joaquin Phoenix şi cea mai bună coloană sonoră pentru Hildur Guðnadóttir. În total, „Joker” a primit 11 premii Oscar.

„Joker: Folie à deux” urmează să ajungă în cinematografe în octombrie 2024.

Citit 1090 ori Ultima modificare Duminică, 31 Decembrie 2023 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.