"Asteroid City" al lui Wes Anderson a intrat pe SkyShowtime

"Asteroid City" al lui Wes Anderson a intrat pe SkyShowtime
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Asteroid City", cel mai recent film al lui Wes Anderson, în care joacă Jason Schwartzman, Scarlett Johansson şi Tom Hanks, este disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând din 20 ianuarie, potrivit news.ro.

Povestea se desfăşoară într-un oraş fictiv american din deşert, în jurul anului 1955. Tinerii iubitori ai spaţiului din întreaga ţară se adună pentru sărbătoarea anuală a Zilei Asteroidului - dar competiţia academică este dată peste cap în mod spectaculos de evenimente care pot schimba lumea. Sărbătoarea menită să onoreze realizările tinerilor, Junior Stargazers, are parte de un vizitator neaşteptat: un extraterestru. Asteroid City este un loc închis, o poveste pusă la cale de către armată, dar tinerii geniali, cu inteligenţa lor precoce, amintind de personajele din filmele clasice ale lui Spielberg, au un plan pentru a răspândi vestea în lume. Cu toate acestea, într-un stil inconfundabil, povestea este mult mai profundă și vă lăsăm plăcerea să o descoperiți.

Scris și regizat de Wes Anderson, "Asteroid City" impresionează cu distribuţia sa, inclusiv cu vedetele din rolurile secundare, actori apreciaţi de critici precum Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Adrien Brody, Bryan Cranston şi Edward Norton. În film îi mai puteți vedea pe Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan şi Jeff Goldblum.

Citit 835 ori Ultima modificare Duminică, 21 Ianuarie 2024 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.