Andra, păzită ca un șef de stat, la Londra (FOTO)

Andra, păzită ca un șef de stat, la Londra (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Concertul primului artist român care a ”vândut tot” pe Wembley Arena a presupus o desfășurare de forțe impresionantă. Andra a cântat pentru 12.500 de români la Londra și a fost păzită de nu mai puțin de 60 de bodyguarzi. 

Andra a adunat peste 12.500 de spectatori pe OVO Arena Wembley, în cadrul concertului live „Tradițional 2″, care a avut loc în Anglia pe 17 martie. Show-ul a durat trei ore, Andra devenind astfel primul artist român care a performat pe o scenă de o asemenea amploare. 

Ca toți artiștii dinaintea sa care au performat în acest loc cu tradiție și mai ales pentru că spectacolul a fost ”sold out”, Andra a primit o plachetă care a marcat evenimentul. Conform site-ului wembleypark.com, de-a lungul timpului, au mai concertat acolo Queen, The Rolling Stones, The Beatles, Led Zeppelin, David Bowie, Cher, Michael Jackson, U2, Tina Turner, Madonna, ABBA sau Stevie Wonder.

Alături de Andra, pe scenă au mai urcat, Orchestra Fraților Advahov și, pentru câte un moment special, trupa Zdob și Zdub, Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu, Vlăduța Lupău, Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu, Cornelia și Lupu Rednic, Aurora și Săndel Mihai și Oleg Spânu, fostul concurent de la ”Românii au talent”.

”Tradițional 2” este o producție artistică ce oferă o combinație spectaculoasă de muzică live, acoperind diferite genuri muzicale, de la muzica populară la pop, rock și chiar hip-hop. Pregătirea producției a durat șase luni, iar pentru reprezentația din Londra s-a deplasat din România o echipă de 130 de persoane.

Apă, fructe și 60 de bodyguarzi

Cu ocazia evenimentului la care a participat alături de întreaga familie, Andra a avut o serie de cerințe, legate atât de organizare, cât și de protecție. Mai exact, pentru concert, ea a cerut cantități mari de fructe și apă plată din belșug. De altfel, spun apropiații ei, acesta este meniul ei de zi cu zi în perioadele în care susține concerte. În condițiile în care pe Wembley au fost prezente aproape 13.000 de persoane, securitatea vedetei și a echipei sale a fost asigurată de 60 de bodyguarzi, preocupați să nu apară vreo surpriză neplăcută din public. Trebuie precizat că, printre spectatori, s-a aflat și Ramji Chauhan, primarul din Harrow.

(Articol realizat din surse online)

Citit 711 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Martie 2024 09:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro