„Combinatul de film”, în plină desfăşurare

„Combinatul de film”, în plină desfăşurare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prima ediţie a „Combinatului de film”, completat de muzică bună, îşi aşteaptă şi astăzi spectatorii, între orele 15 şi 24.

În deschidere, până la ora 17, veţi putea viziona scurt metraje de animaţie şi ficţiune. Între 17-19 va rula „La revedere, ce mai faci?” – filmul care a primit Premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul Internaţional de Film de la Iaşi (IIFF).

Dacă s-a făcut ora 19, e timpul pentru momentul special pregătit de Maria Magdalena Dănăilă şi Ana Maria Ciucanu.

De la ora 20, ne întoarcem iar la film – „Bună! Ce mai faci?” – deţinătorul  Premiului special al juriului la IIFF.  Seara se va încheia cu un concert incendiar – „East Roots” – o trupă tânără care îmbină într-un sound deosebit muzica rock cu accente de reggae, jazz şi muzică clasică.

Nu lipsiţi din Zodiar nici duminică, zi în care au fost programate două filme, printre care şi „Street Days” (Trofeul IIFF), dar şi două concerte.

Primul va fi susţinut de o trupă din Bucureşti din care face parte deja cunoscuta Aylin Cadir (FOTO) – actriţă şi cântăreaţă (gălăţenii au avut ocazia s-o întâlnească anul trecut la Festivalul de Comedie, într-un spectacol alături de Horaţiu Mălăele).

Cel de-al doilea va fi un extraordinar concert care-l va aduce la Galaţi pe unul dintre cei mai de seamă pianişti de jazz din România  – Mircea Tiberian, secondat de Nadia Trohin (voce).

Preţul biletului pentru o singură zi este de 15 lei. Mai multe informaţii pe www.combinatuldefilm.com.

Citit 815 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.