„Cel mai bun serial la care nu te uiți”, anulat după doar două sezoane

„Cel mai bun serial la care nu te uiți”, anulat după doar două sezoane
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Tokyo Vice”, unul dintre cele mai apreciate seriale difuzate de HBO Max în ultimii doi ani, a fost anulat după doar două sezoane, fiindcă nu a reușit să înregistreze ratinguri pe măsură, relatează Deadline, citată de News.ro.

„Este cel mai bun serial la care nu te uiți”, titra fără echivoc revista Variety în data de 8 februarie a acestui an, când a avut premiera celui de-al doilea sezon al ”Tokyo Vice”, un serial despre povestea reală a jurnalistului de investigație american Jake Adelstein, care se mută în 1999 la Tokyo și devine primul jurnalist străin al unuia dintre marile ziare japoneze.

Comentariul făcut de revista Variety odată cu lansarea celui de-al doilea sezon al serialului a venit în condițiile în care ratingurile acestuia au rămas constant dezamăgitoare, în pofida recenziilor foarte bune. La sfârșitul lunii martie, jurnaliștii de la site-ul de specialitate FandomWire se întrebau la rândul lor „De ce nu se uită nimeni la «Tokyo Vice», deși e unul dintre cele mai bune seriale făcute vreodată?”.

Printre concluziile pe care le-au tras a fost că serialul a trecut pur și simplul pe sub radarul multor spectatori în condițiile în care a beneficiat de un buget de publicitate limitat comparativ cu alte seriale produse de Warner Bros. Discovery pentru platforma sa de streaming HBO Max, noua platformă Max, dar și a saturării de pe piața de streaming.

Anunțul oficial privind anularea seriei criminaliste a fost făcut sâmbătă, la un eveniment organizat la Los Angeles la care au participat Sarah Aubrey, directoarea Max pentru conținut original, J.T. Rogers, creatorul serialului, și Alan Poul, regizorul său.

Citit 600 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iunie 2024 02:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.