„Salvatorii” planetei și poveștile lor ciudate

„Salvatorii” planetei și poveștile lor ciudate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Lui Bruce Lee îi era frică de apă și nu știa să înoate

Primul contact cu apa al lui Bruce Lee, în afara băii, i-a fost de rău augur: se afla cu sora sa, Phoebe, la o piscină, iar Bruce a împins-o în apă. Din adânc, fata l-a tras pe Bruce după ea, ținându-l în imersie până aproape l-a înecat. În ultima clipă, Phoebe l-a tras de păr afară, în vreme ce el scuipa apă și promitea că n-o să mai facă niciodată asemenea glume. Anii au trecut, filmele s-au înmulțit, legenda lui Bruce a înflorit, dar filmele lui nu s-au apropiat niciodată de apă. Și nici n-a mai încercat vreodată să înoate.

Și încă o amintire: lui "Bruslea" îi era frică şi de biciclete, după ce căzuse de două ori încercând să pedaleze. S-a oprit din "bicicleală", potrivit fratelui său, "pentru că își cunoștea limitele".

Chuck Norris i-a rupt două coaste unui partener de antrenament

"Băieții duri" din filmele de full-contact ale anilor '60 nu prea aveau cascadori pentru peliculele pe care le turnau. Actorii principali se loveau pe bune, iar cascadorii o încasau cu tot corpul la filmări. Ei nu erau "decât" sparring-parteners. Unul dintre cei mai reprezentativi "eroi pozitivi ai Pământului" a fost Chuck Norris, despre care se spune că ar fi salvat Terra de mii de ori.

Zeci de filme de acțiune l-au avut drept erou principal. Adevărul e că Norris muncea cu orele la "coregrafia" scenelor de luptă, iar partenerii de bătaie au suferit, de multe ori, de  pe urma "antrenamentelor". Cel mai cunoscut exemplu este cel al lui Bob Barker, care i-a slujit multă vreme drept "sac de luptă". Elevul fraților Norris (Aaron Norris, fratele lui Chuck, era și el karatist cu centură neagră) și-a luat, la filmări, două lovituri zdravene: Chuck i-a rupt două coaste pe partea dreaptă, iar Aaron încă două, pe partea stângă.

Bruce Willis a falimentat un oraș

A fost odată ca niciodată, pe vremea când Bruce Willis era însurat cu Demi Moore, iar banii curgeau în Idaho precum ploile musonice în India… Sastisiți de viața tumultuoasă de la Hollywood, însurățeii-vedete au cumpărat un conac în Hailey, Idaho, ca să scape de haosul marelui oraș. N-a trecut multă vreme și, după o rețetă obișnuită în domeniul vedetelor, Hailey a devenit o destinație favorită a celebrităților.

Publicitatea de care s-a bucurat celebrul cuplu a crescut valoarea imobiliarelor din oraș, a atras numeroși investitori și turiști, dar cei doi s-au săturat de faimă şi au cam tăiat legătura lor cu municipalitatea și afacerile zonei. Și-au vândut acțiunile avute la întreprinderile locale, au donat proprietăți, ba chiar și reședința de la Hailey. Ca urmare, businessul a scăzut, proprietățile imobiliare s-au depreciat, orașul a intrat în insolvență, iar zeci de locuri de muncă au dispărut, ceea ce a atras o imensă antipatie față de cuplul de actori.

Citit 499 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 11:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro