În această seară, la Pro TV Pepe şi Andreea Toma dansează în ploaie
Foto: Foto: Pro Tv

În această seară, la Pro TV Pepe şi Andreea Toma dansează în ploaie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

“Dansez pe orice muzică, îmi place să încerc să dansez de la muzica populară la rock’n’roll”, aşa mărturisea latin-loverul Pepe înainte de a deveni un star pe ringul de la „Dansez pentru tine”, alături de frumoasa şi talentata Andeea Toma, originară din Galaţi. Şi n-au fost vorbe în vânt! La ediţia trecută, Pepe a dansat un rock’n’roll îndrăcit, de care şi Elvis Presley, pe care îl întruchipa, ar fi fost foarte mândru.

Iată că vineri seara, Pepe va trebui să dovedească dacă se descurcă la fel de bine şi pe ritmuri populare. Şi nu oricum! După dansul oriental fierbinte cu care au incendiat la propriu şi la figurat publicul şi juriul data trecută, Pepe şi Andreea se vor „răcori” cu un dans folcloric… în ploaie! Următoarea provocare va fi şi mai palpitantă: Pepe şi Andreea vor trebui să creeze pe scena de la Pro Tv spectacolul străzii aflate în plin bal.  

 De-a lungul celor două ediţii din acest sezon Pepe a făcut o echipă absolut perfectă cu tânăra de numai 15 ani. Suntem siguri că şi în această seară cei doi vor uimi publicul şi se vor menţine pe prima treaptă a podiumului. Noi le ţinem pumnii.

Citit 865 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2011 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.