Galaţi vs. Galaţi la „Vocea României” Alexandra Penciu merge mai departe
Foto: Foto: Pro TV

Galaţi vs. Galaţi la „Vocea României” Alexandra Penciu merge mai departe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Loredana, Brenciu şi Smiley au ales-o pe gălăţeanca de numai 16 ani

Voci diferite, stiluri diferite, talente incontestabile, emoţii uriaşe dar şi ambiţii pe măsură au reuşit să se armonizeze într-un duet de excepţie, marţi seara, la „Vocea României”. Gălăţencele Alexandra Penciu, de numai 16 ani şi Alina Toma, de 25 de ani, au avut misiunea dificilă de a încheia showul difuzat de Pro Tv. Înainte de a începe duelul interpretativ, Alexandra şi Alina l-au surprins cu un pupic „sincron” pe obraz, pe Pavel Bartoş, amfitrionul concursului. Topit, actorul a spus că-i place coregrafia Loredanei, iar vedeta l-a acuzat că e un hoţ de inimi.

„Sensibil şi frumos”

Pentru cele două eleve ale Loredanei, interpretarea în duet a piesei „Why” a lui Annie Lennox a fost o provocare încheiată cu succes. Nu o spunem doar noi, a spus-o Loredana, care le-a strigat chiar în timpul piesei: „Bravo, fetelor!”. Cel mai sever membru al juriului, Marius Moga, a mărturisit că i-a plăcut, „a sunat sensibil şi frumos”. Smiley a spus că, dacă ar fi după el, ar merge mai departe în concurs cu Alexandra. Horia Brenciu a fost, ca de obicei, sincer şi deschis: „Alexandra a excelat şi mi-a plăcut lucrul acesta. Deci Alexandra este alegerea mea”. După ce la repetiţii Alina şi Alexandra i-au cam dat de furcă Loredanei, în seara de concurs au reuşit să o surprindă. „Eu sunt foarte încântată de prestaţie! M-aţi uimit, pentru că de la început am avut probleme cu atitudinea în acest cântec, care doar aparent este foarte uşor. Aţi evoluat extraordinar. Alexandra ai făcut un salt incredibil şi mă bucur tare mult că ai ascultat, ai înţeles şi ai aplicat pe stilul tău şi pe vocea ta tot ce ţi-am spus. Iar tu, Alina, n-ai cântat niciodată aşa de bine, Cred că e cel mai bun moment  de până acum,  felicitări! Asta spune multe, că poţi să evoluezi şi toate limitele pe care ţi le impui pot fi depăşite. Trebuie să găseşti cheia şi profesorul, iar profesorul poţi fi tu însăţi! E o cale bună să te descoperi singură”, a spus Loredana.

Pupici pentru toţi

Pro Tv ne-a fiert cale de-o lungă pauză publicitară, până când a dezvăluit decizia Loredanei: „În seara asta voi merge cu Alexandra”. Alina şi Alexandra s-au îmbrăţişat. În culise, mama Alexandrei şi prietenii ei, gemenii Radu şi Răzvan Forţu, erau în culmea fericirii. De cealaltă parte, mama Alinei era foarte emoţionată şi îşi stăpânea greu lacrimile. Întrebate de Pavel Bartoş dacă au ceva de spus, Alexandra a anunţat că vrea să-i pupe pe toţi membrii juriului! Bucuria a fost generală în studioul Pro Tv. Horia Brenciu a savurat din plin decizia „Vino la tata! Păstrează ce-i mai bun la final!”, fiind ultimul pe listă a ridicat-o în braţe.

Alina le-a mulţumit Loredanei şi Danei Dorian pentru că au fost primele ei profesoare şi s-a declarat mândră că a ajuns până aici. Alexandra a mărturisit că a fost o adevărată plăcere să o aibă ca parteneră pe Alina şi să aibă antrenorii pe care i-a avut.

Dacă Alina Toma a părăsit competiţia, pe Alexandra o aşteaptă o nouă provocare în bătălia pentru „Vocea României”. Dar, să nu uităm, urmează un nou duel la „Vocea României” şi îi ţinem pumnii şi celeilalte gălăţence, Ana-Maria Fluturu.

Citit 2841 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2011 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.