Actorul Stanley Tucci, nominalizat la Oscar, este gazda unei emisiuni culinare pentru televiziune și susține că această ipostază este mai grea decât actoria „pentru că trebuie să fi tu însuți”. „Iar motivul pentru care actorii devin actori este că probabil nu-și doresc să fie ei înșiși tot timpul” a adăugat el râzând.
Cunoscut pentru filme precum „Conclave”, „Julie & Julia”, „Diavolul se îmbracă de la Prada” sau „Jocurile foamei”, Stanley Tucci s-a îmbarcat într-o călătorie culinară prin Italia în noua sa emisiune de televiziune „Tucci in Italy”, scrie Reuters. De la gustarea tradiționalelor găluște knodel la Trentino Alto-Adige (Tirolul de Sud) până la atacarea unei suculente porchetta în Lazio, miniseria de televiziune de cinci episoade oferă discuții cu bucătari, fermieri, proprietari de băcănii și italieni obișnuiți despre mâncarea italienească și despre tradiții.
Tucci descrie seria drept „o explorare a ceea ce înseamnă Italia prin prisma mâncărurilor”. „(Italienii) trăiesc pentru a mânca și toți ceilalți mănâncă pentru a trăi... Poți să stai de vorbă cu un șofer de taxi sau cu cineva din aristocrație și ambii vor vorbi despre mâncare în același fel”, a susținut Stanley Tucci, într-un interviu pentru Reuters. „Și oriunde se întâlnesc, ei vor vorbi despre mâncare în același fel și vor vorbi în detaliu despre asta. Nu știu nicio altă cultură în care să se întâmple acest lucru, unde sunt sfărâmate toate barierele”.
Cu origini italiene, Stanley Tucci, care este și autorul câtorva cărți de bucate, a mai avut un show cu același concept de food & travel, realizat tot în Italia: „Stanley Tucci: Searching for Italy”.