Alexandra Penciu - de la „Vocea României”, la „Agurida”
Foto: Foto: Pro TV

Alexandra Penciu - de la „Vocea României”, la „Agurida”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Voci incredibile, emoţii copleşitoare şi talente veritabile s-au înfruntat în duel pe ringul muzical de la „Vocea României”, marţi seara, la Pro Tv. Pentru Loredana a fost o seară cu atât mai dificilă cu cât a trebuit să decidă cu cine va merge mai departe la „Vocea României” şi nu i-a fost deloc uşor să se despartă de cele două gălăţence, Ana-Maria Fluturu şi Alexandra Penciu, rămase în echipa sa. Alexandra a mai avut parte de un duel – Cântecul decisiv – iar vestea tristă că nu va merge mai departe la „Vocea României” a pălit un faţa unei propuneri extraordinare venite din partea Loredanei Groza! Vedeta îşi doreşte să facă un album împreună cu gălăţeanca de numai 16 ani, şi anunţul i-a umplut Alexandrei sufletul de bucurie şi de speranţă.

Ana-Maria Fluturu, o profesionistă  

În prima parte a emisiunii, am putut asculta din nou glasul minunat al gălăţencei de 24 de ani, Ana-Maria Fluturu, în duel cu o altă concurentă. Cele două artiste au oferit un spectacol extraordinar, savurat de juriu, dar mai ales de Loredana care n-a mai rezistat pe scaun aşa că s-a ridicat în picioare, a dansat şi a le-a aplaudat din toată inima. Smiley a fost cucerit de Ana-Maria: „O voce atât de senzuală! Se transpune şi în vocea ta căldura ta interioară”, a spus vedeta, Loredana confirmându-i părerea. „Mi-a plăcut că tot ceea ce ţi-am spus ai respectat, asta înseamnă că eşti profesionistă! Îmi este foarte greu să aleg pentru că fiecare are ceva special, de care o să duc lipsă mai departe în competiţie. Dar, asta e, în viaţă trebuie să alegi. Este foarte greu!”, a spus Loredana. Din păcate, Ana-Maria nu va merge mai departe la „Vocea României”.

Alexandra, calităţi de star

După ce, săptămâna trecută, a trecut cu brio de primul duel, gălăţeanca de numai 16 ani, Alexandra Penciu a trebuit să treacă marţi seara printr-o nouă provocare la „Vocea României”: „Cântecul decisiv”. Alexandra cântat din nou piesa cu care a cucerit juriul la audiţia pe nevăzute - „Incomplete”. Loredanei i-a fost foarte greu să aleagă între interpretarea plină de sensibilitate a tinerei artiste şi piesa plină de dinamism a celeilalte concurente cu care Alexandra s-a „duelat”.

„Este foarte greu să îmi găsesc cuvintele acum ca să spun care dintre voi merge mai departe, cum, de ce, pentru că amândouă sunteţi foarte bune! Alexandra, felicitări şi chiar dacă ai 16 ani mi-ai dat dovada că eşti stăpână pe tine şi ai calităţi de star!”, a spus Loredana.

Considerând că Alexandra este foarte tânără şi are tot timpul să înveţe şi să descopere lucruri noi, a ales-o pe adversara ei. Tristeţea n-a avut timp să se instaleze în sufletul Alexandrei Penciu pentru că imediat vedeta i-a dat vestea cea mare: „Alexandra, îmi place foarte tare de tine şi vreau să-ţi propun să lucrăm împreună, să facem un album împreună! Pentru că îmi place că eşti pianistă, că ai o voce frumoasă şi vreau să lucrăm împreună! Aşa că din această seară, eşti la Agurida Ltd vei lucra cu mine la casa mea de producţie!”, i-a spus Loredana Groza.

Aşteptăm cu nerăbdare albumul şi le dorim succes tuturor celor trei gălăţence care, chiar dacă nu au ajuns în finală, au făcut un spectacol pe cinste la „Vocea României”: Alina Toma, Ana-Maria Fluturu şi Alexandra Penciu. Nu o putem uita nici pe tânăra tecuceancă Andra Fănică, de numai 16 ani, care are toate şansele să devină vedetă la ediţia a doua a „Vocii României”. 

Citit 2811 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2011 22:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.